Başbakan Yardımcısı Şimşek: 'Mesele Türkiye'deki Huzuru Bozmak, İşin Özü Bu' - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yardımcısı Şimşek: 'Mesele Türkiye'deki Huzuru Bozmak, İşin Özü Bu'

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Gaziantep'teki terör saldırısı Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek Sağlık Bakanı Recep Akdağ AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül Gaziantep - Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, terör saldırısıyla ilgili bilgi almak üzere Gaziantep'e geldi.

21.08.2016 04:08

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Gaziantep'teki terör saldırısı

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek

Sağlık Bakanı Recep Akdağ

AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül Gaziantep - Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, terör saldırısıyla ilgili bilgi almak üzere Gaziantep'e geldi.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek: "Mesele Türkiye'deki huzuru bozmak, işin özü bu. Türkiye'nin istikrarını bozmak, Türkiye'yi medeniyet yarışında ve uluslararası rekabet yarışında geride bırakmak. Bunu herkes biliyor, bu çok açık ve nettir."

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek: "Gaziantepli hemşehrililerime sesleniyorum; hiç kimse provokasyona gelmesin. Burada kardeşliğimizi zedelemeye çalışıyorlar, aramıza fitne-fesat sokmaya çalışıyorlar. Oyuna gelmeyelim. Büyük bir oyun oynanıyor, biz aklı selim bir şekilde büyük bir dayanışma göstererek bu oyunların üstesinden geleceğiz."

Başbakan Yardımcısı Şimşek: \'Mesele Türkiye\'deki Huzuru Bozmak, İşin Özü Bu\'
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı Şimşek: 'Mesele Türkiye'deki Huzuru Bozmak, İşin Özü Bu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement