Başbakan Yardımcısı Türkeş, Mardin'de Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yardımcısı Türkeş, Mardin'de Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Mardin'de görüştüğü güvenlik güçlerine hitaben, "Bu coğrafyayı, Anadolu'yu elde tutmak zor bir iştir.

16.06.2016 20:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Mardin'de görüştüğü güvenlik güçlerine hitaben, "Bu coğrafyayı, Anadolu'yu elde tutmak zor bir iştir. Bin yıldır çok şükür sizin gibi kahramanlarla, sizin gibi yiğitlerle 1071'den bu tarafa bu coğrafya bizim." dedi.

Türkeş, beraberindeki Mardin Valisi Mustafa Yaman ve AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ile İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Burada özel harekat timleriyle bir araya gelen Türkeş, terörle mücadelede gösterdikleri özveri dolayısıyla kendilerine teşekkür etti.

Zor bir coğrafyada yaşandığını, bu coğrafyanın elde tutulmasının zor olduğunu belirten Türkeş, şunları söyledi:

"Bu coğrafyayı, Anadolu'yu elde tutmak zor bir iştir. Bin yıldır çok şükür sizin gibi kahramanlarla, sizin gibi yiğitlerle 1071'den bu tarafa bu coğrafya bizim. Biz derken bu topraklarda yaşayan herkes. Herkes de eşittir. Türk devletlerine baktığınızda birlik, eşitlik, ayırımcılık yapmadan yönetmek hep Türk tarihi boyunca var olmuştur. İnşallah öyle de devam edecek."

Türkeş, daha sonra beraberindekilerle Mardin Artuklu Üniversitesi'ni ziyaret ederek, Rektör Prof. Dr. Ahmet Ağırakça ile görüştü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı Türkeş, Mardin'de Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement