Başbakan Yıldırım: "(Der Spigel'de Fırat Kalkanı Operasyonuna İlişkin Çıkan Analiz) Bu Dergi... - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yıldırım: "(Der Spigel'de Fırat Kalkanı Operasyonuna İlişkin Çıkan Analiz) Bu Dergi...

Başbakan Yıldırım: "(Der Spigel'de Fırat Kalkanı operasyonuna ilişkin çıkan analiz) Bu dergi herhalde bir başka gezegende yaşıyor, dünyadan haberi yok veya haberi var yalan hem de kuyruklu yalan haberler yapmayı kendine iş edinmiş.

26.08.2016 12:36

Başbakan Yıldırım: "(Der Spigel'de Fırat Kalkanı operasyonuna ilişkin çıkan analiz) Bu dergi herhalde bir başka gezegende yaşıyor, dünyadan haberi yok veya haberi var yalan hem de kuyruklu yalan haberler yapmayı kendine iş edinmiş. Hiçbir şey bilmiyorsa ABD Başkan Yardımcısının açıklamasını dinlesin, Avrupa Birliği makamlarının açıklamalarını dinlesin ve dünyadaki bütün ülkelerin açıklamalarını dinlesin ona göre haber yapsınlar. Türkiye bir yandan 'IŞİD ile mücadele etmekte zayıf kalıyor' diye yalan iddialarda bulunacaksınız bir yandan da DAEŞ'in üzerine amansızca gidip masum insanların hayatını kurtarınca da Kürtler öldürülüyor diyeceksiniz. Yemezler. Bunlar tamamen yalandır, aslı astarı yoktur. Özgür Suriye Ordusu orada DAEŞ unsurlarını temizlemekle meşguldür ve diğer terör gruplarını geldikleri yere göndermekle meşguldür. Bizim askerimiz, bizim unsurlarımız da onlara lojistik desek vermektedir. Askerimizin görevi sınırlarımızın güvenliğini sağlamak ve ülkemizin topraklarında yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal emniyetini teminat altına almaktır. Türkiye'nin yaptığı budur. Bunun dışındaki bütün haberler, yorumlar zırvadır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yıldırım: '(Der Spigel'de Fırat Kalkanı Operasyonuna İlişkin Çıkan Analiz) Bu Dergi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement