Başkale'de Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Başkale'de Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Operasyonu

Başkale\'de Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Operasyonu

Başkale'de uyuşturucu ve kaçak sigara operasyonuEngin ERTÜRK / BAŞKALE (Van), (DHA)-VAN'ın Başkale İlçesi'nde jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda 25 kilogram eroin ile 250 bin paket kaçak sigara ele geçirilidi.

05.06.2016 16:17

Başkale'de uyuşturucu ve kaçak sigara operasyonu

Engin ERTÜRK/ BAŞKALE (Van), (DHA)-VAN'ın Başkale İlçesi'nde jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda 25 kilogram eroin ile 250 bin paket kaçak sigara ele geçirilidi.

Alınan bir ihbarı değerlendiren Başkale İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Ekecek Mahallesi Poyrazalan mevkiinde sürücüsünün ismi açıklanmayan 65 NC 246 plakalı otomobili takibe aldı. Takip edildiğini anlayan sürücü 2 çanta içersindeki eroini atarak kaçmaya başladı. Yapılan takip sonucu sürücü yakalanırken, çantaların içersinde 25 kilogram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili sürücü çıkarıldığı mahkemece tutukladı.

Öte yandan jandarma ekipleri tarafından Çamlık ve Öncüler mahallelerine yapılan operasyonlarda bir kamyonet ve minibüste 240 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçak sigara ile ilgili D.D. ile T.T, gözaltına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başkale'de Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement