Başkan Adaylarına Coşkulu Karşılama - Son Dakika
Yerel

Başkan Adaylarına Coşkulu Karşılama

Başkan Adaylarına Coşkulu Karşılama

30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Fatma Şahin ile Şehitkamil Belediye Başkanlığına ikinci kez aday olan Rıdvan Fadıloğlu, ziyaret ettikleri köylüler tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

26.01.2014 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'den Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Fatma Şahin ile Şehitkamil Belediye Başkanlığına ikinci kez aday olan Rıdvan Fadıloğlu, ziyaret ettikleri köylüler tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

Başkan adayı Şahin ve Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Derya Bakbak, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Coşkun ve ilçe teşkilatı ile birlikte mahalle olan köylere ziyaret etti. Öncelikle Türkyurdu köyünü ziyaret eden, heyet bir süre vatandaşlarla sohbet ettikten sonra mahallelilerin sorunlarını dinledi. Sorunların giderilmesi konusunda ellerinden gelecek gayreti göstereceklerini ifade eden Şahin ve Fadıloğlu, her zaman vatandaşların yanında olduklarını dile getirdiler. Daha sonra Günbulur köyüne geçen Şahin ve Fadıloğlu, burada davul ve zurna eşliğinde büyük coşkuyla karşılandı. Köylülerin sevinç gösterileriyle karşılanan Şahin ve Fadıloğlu, burada da halkın sorunlarını dinledi. Hemen hemen hiçbir sorunlarının kalmadığını ifade eden vatandaşlar, köylerine yapılan hizmetlerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkürlerini ilettiler.

Daha sonra sırasıyla İbrahimşehir, Sinan, Küllü ve Taşlıca köylerini de ziyaret eden, Şahin ve Fadıloğlu, vatandaşların istekleri doğrultusunda bol bol not aldılar. Mahallelilerin sevgi gösterileriyle gerçekleşen ziyaretlerde Şahin ve Fadıloğlu çocukların ilgi odağı oldu. Çocukların sevinç gösterileriyle karşılanan Şahin ve Fadıloğlu, oyuncak dağıtarak, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bütün köylere hizmet götürdüklerini belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Yeni yasa ile birlikte köy olan yerleşim yerlerimiz mahalle statüsüne geçti. Artık köy kapsamında bir yer kalmadı. Bizlerde Şehitkamil Belediyesi olarak, köy ve mahalle ayrımı yapmadan bütün köylerimize hizmeti götürdük. Alt yapısından, tesisine kadar, elimizden ne geldiyse yapmaya çalıştık ve çalışıyoruz. Bir evin ihtiyacı nasıl hiç bitmiyorsa bir mahallenin de sorunu elbette olacaktır. Bizlerde Belediye olarak tabi ki bu sorunları gidermek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah 30 Mart'taki yerel seçimlerde de göreve tekrar geldiğimizde bu hizmetlerimiz daha da artarak, siz vatandaşlarımızın yaşam standartlarını daha da yükselteceğiz. Ben bizleri bugün ağırladığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin ise "İlk 2001 yılında yola çıktığımızda her köye her beldeye gittiğimizde bir sayfa olmayanı yazıyorduk. Okul yok, yol yok, su yok, elektrik yok çok ciddi sıkıntılarla başladık. Bugün gittiğimiz her yerde büyük bir teşekkür ve memnuniyetle karşılanıyoruz. İlçelerin birbiriyle olan koordinasyonu ve uyumu çok önemlidir. Şuna inanıyoruz ki Allah'ın izniyle aldığımız bayrağı çok daha ileriye çıkaracağız. Bizler görev aşkıyla sizlere hizmet ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Bu gezilerimizde yeni projelerimizi, yerel kalkınmayı ve yaşam kalitesini daha da yükselteceğiz. Yeni yasayla birlikte artık tüm köylerimiz mahalle statüsüne geçiyor. 1 Nisan'dan itibaren bu yasa yürürlükte olacak. Buda bütün köylü vatandaşlarımızın sorunlarının ortadan kalkması demektir. Her şey bir noktadan yönetilecek ve köylü vatandaşlarımız, sıkıntılarını gidermek için oradan oraya yönlendirilemeyecek" diye konuştu.

Ziyaretlerin ardından AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu vatandaşlar tarafından sevgi gösterileri eşliğinde uğurlandılar. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Adaylarına Coşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement