Başkan Aksoy'un Acı Günü - Son Dakika
Yerel

Başkan Aksoy'un Acı Günü

Başkan Aksoy\'un Acı Günü

Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ve aynı zamanda AK Parti 22. Dönem Milletvekili Abdurrahim Aksoy’un annesi Gülnaz Aksoy vefat etti.

20.05.2015 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ve aynı zamanda AK Parti 22. Dönem Milletvekili Abdurrahim Aksoy'un annesi Gülnaz Aksoy vefat etti.

Bugün sabaha karşı Tatvan'daki evinde hakkın rahmetine kavuşan 83 yaşındaki Gülnaz Aksoy, İbadullah Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Yeşilmezre Mezarlığı'nda defnedildi. Bitlis Valisi Orhan Öztürk, ilçe kaymakamları, eski bakanlardan Zeki Ergezen, belediye başkanları, siyasiler, kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze törenin ardından Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, taziye ve başsağlığı dileklerini kabul ederek, kendilerini yalnız bırakmayarak acılı günlerinde yanlarında olan herkese teşekkürlerini iletti.

Aksoy ailesi, erkekler için Tatvan Kardelen Oteli'nin konferans salonunda, bayanlar için de Saray Düğün ve Konferans Salonu'nda taziyelerin kabul edileceğini duyurdu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Aksoy'un Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement