Başkan Alemdar Öztürk, Erdoğan'ın Kazanacağından Emin - Son Dakika
Yerel

Başkan Alemdar Öztürk, Erdoğan'ın Kazanacağından Emin

Başkan Alemdar Öztürk, Erdoğan\'ın Kazanacağından Emin

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Cumhurbaşkanı Adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Ağustos'ta yapılacak seçimin ilk turunda seçileceğinden emin olduğunu açıkladı.

06.08.2014 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Cumhurbaşkanı Adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Ağustos'ta yapılacak seçimin ilk turunda seçileceğinden emin olduğunu açıkladı.

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde halkın iradesini ortaya koyarak demokrasinin en güzel örneğini vereceğini söyledi. Öztürk, "10 Ağustos ülkemiz açısından en güzel günlerini yaşayarak.Çünkü bizim özümüzde az laf çok iş yapmak var. Bunu da halkımız zaten iyi biliyor" dedi.

Başkan Alemdar Öztürk AK Parti iktidarının yeni Türkiye'nin modern yüzü olduğunu belirterek "Türkiye'nin ilerlemesinde katkı koyan sayın Başbakanımızı mutlaka Cumhurbaşkanlığında görmek istiyoruz ve Allahın izniyle bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz. Çünkü bizim her hangi bir etnik ayrıma gitmeksizin Türkiye'yi kucaklayan 77 milyonu ülkeyi kucaklayan bir yapımız var, hoş görümüz var" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Alemdar Öztürk, Erdoğan'ın Kazanacağından Emin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement