Başkan Aracına Kurşuna Muhtar Tepkisi - Son Dakika
Güncel

Başkan Aracına Kurşuna Muhtar Tepkisi

Başkan Aracına Kurşuna Muhtar Tepkisi

İzmir'in Bayraklı İlçesi Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın makam aracına evinin önündeki otoparkta 4 el ateş açılmasını, Bayraklı ilçesi muhtarları, CHP'liler ve belediye çalışanları Atatürk anıtı önünde yaptıkları açıklamayla kınadı.

04.09.2013 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bayraklı İlçesi Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın makam aracına evinin önündeki otoparkta 4 el ateş açılmasını, Bayraklı ilçesi muhtarları, CHP'liler ve belediye çalışanları Atatürk anıtı önünde yaptıkları açıklamayla kınadı.Bayraklı'da Salı gece yarası saat 01.00'da Anadolu Caddesi üzerinde yeralan Bayraklı Belediye Başkanı CHP'li Hasan Karabağ'ın dairesinin olduğu apartmanın otoparkında park halindeki makam aracı olarak kullandığı cipe dört el ateş açıldı. İçinde kimse yokken açılan ateşle isabet alan araç hasar gördü. Sabah saatlerinde aracın yanına geldiğinde kurşunlandığını farkeden Başkan Karabağ, polise durumu bildirdi. Kimseyle bir husumetinin bulunmadığını ve tehdit de almadığını belirten Başkan Hasan Karabağ, olayın fail ya da faillerinin en kısa sürede bulunacağına inandığını söyledi.

Karabağ'ın aracına yapılan kurşunlu saldırıya karşı Bayraklı'daki Atatürk anıtı önünde muhtarlar kınama toplantısı yaptı. Tepki eylemine muhtarların yanısıra, CHP Bayraklı İlçe Örgütü ve üyeleri, belediye çalışanları ve partililer katıldı. Türk bayrakları, Hasan Karabağ posterleriyle anıt önünde toplanan kalabalık, 'Başkanımıza yapılan saldırı tüm Bayraklı'ya yapılmıştırö, 'Türkiye Kılıçdaroğlu'suz, Bayraklı Karabağ'sız olmazö pankartları taşıdı.

Tepki eylemine katılan muhtarlar tek tek söz alıp Başkan Karabağ'a yapılan saldırıyı kınadı. Muhtarlar adına ortak açıklamayı ise Nafiz Gürman Mahalle Muhtarı Ali Aydın yaptı. Saldırının aslında korkaklık olduğunu belirten Aydın 'Korkaklara pabuç bırakmayız. Atılan 3-5 kurşun hizmetleri engelleyemezö dedi. CHP'liler 'Bayraklı Hasan'dır Hasan kalacakö sloganı attı.

RANT TALEPLERİ İÇİN KORKUTMAK; SİNDİRMEK YÖNTEMİ ETKİLİ OLMAYACAK

Öte yandan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer de yazılı yaptığı açıklamada Hasan Karabağ'ın aracının kurşunlanmasını kınadı. Ölçer 'Karşılanması mümkün olmayan rant taleplerinin gerçekleşmemesi üzerine korkutmak, sindirmek, zorlamak yada bu yöntemle isteklerinin olabileceğini düşünen kişiler asla ama asla bu amaçlarına ulaşamayacaklardır. Bayraklı'da yerel yönetimin CHP'li temsilcisi Başkan Karabağ'a CHP Örgütü olarak sahip çıkacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Bu tür rant amaçlı saldırı ve eylemleri yapanların en yakın zamanda yakalanarak gerekli cezalara çarptırılmasını diliyor ve bu saldırıyı tüm CHP'ler adına kınıyorumö dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başkan Aracına Kurşuna Muhtar Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement