Başkan Arslan'a Mühendis ve Mimarlardan Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Arslan'a Mühendis ve Mimarlardan Ziyaret

Başkan Arslan\'a Mühendis ve Mimarlardan Ziyaret

İzmir Ticaret Odası Mühendis ve Mimarlar Komisyonu üyelerinden oluşan heyet Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı makamında ziyaret etti.

03.07.2014 13:43

İzmir Ticaret Odası Mühendis ve Mimarlar Komisyonu üyelerinden oluşan heyet Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı makamında ziyaret etti. Heyet ile yapılan görüşmede, Çiğli Belediyesi ile kentin mimarisi ve planlanması adına yapılacaklar konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

İzmir Ticaret Odası Mühendis ve Mimarlar komisyonu üyelerinden oluşan heyet, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile makamında bir araya geldi. Ziyarette İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Akın Kazançoğlu, Şehircilik ve İmar Komisyonu Başkanı Levent Bendeş, mimar, mühendis ve şehir plancıları hazır bulundu. Başkan Hasan Arslan'a yeni görevinde başarılar dileyip tebrik eden Akın Kazançoğlu, Çiğli'de Başkan Arslan ile yeni bir dönem başladığını ve bu dönemde herkes için yapılacak görevler olduğunu belirtti. Çiğli'de mimari yapı ve planlamaya ilişkin tespit edilecek eksikler ve yapılması gerekenlere ilişkin görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, belediyenin teknik kadrosuna ilişkin bilgi veren Başkan Hasan Arslan, mühendislik ve mimarlık faaliyetlerine ilişkin de önerileri dinledi.

"BİRBİRİNDEN GÜÇ ALAN BİR ANLAYIŞIN TEMSİLCİSİ OLACAĞIZ"

İzmir Ticaret Odası Mimarlık ve Mühendislik komisyonu ile birlikte çalışmanın oldukça olumlu sonuçlar vereceğini dile getiren Başkan Arslan, güzel Çiğli'nin çehresini değiştirecek, ilçeyi çağdaş ve yaşanabilir kentler seviyesine yükseltecek her türlü planlama ve mimari çalışmanın destekçisi olacaklarını vurgulayarak, Çiğli Belediyesi'nin teknik olarak da güçlü bir kadrosu olduğunu belirtti.

Kendisiyle başlayan yeni dönemde birçok değişimin mimarı olacaklarını belirten Başkan Arslan, "Bir kentin mekansal bütünlüğü ve dokusunda yapılacak fiziki değişimler için, işinde uzman insanların görüş ve önerilerine her zaman ihtiyacımız vardır. Odamızın siz değerli çalışanlarıyla karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak benim için oldukça anlamlı. Her zaman olduğu gibi birbiriyle yardımlaşan, birbirinden güç alan bir anlayışın temsilcisi olacağız. Sosyal belediyeciliğin en büyük gereklerinden biri de Çiğli'de yaşayan insanlara en iyi hizmeti vermektir. Bunu yaparken de alanında uzman kişilerden destek almaya her zaman açığız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Arslan'a Mühendis ve Mimarlardan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement