Başkan Bakıcı'nın Bilecik Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Başkan Bakıcı'nın Bilecik Ziyaretleri

Başkan Bakıcı\'nın Bilecik Ziyaretleri

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik Valisi Süleyman Elban’ı, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal’ı ve İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’u makamında ziyaret etti.

22.07.2016 14:32

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik Valisi Süleyman Elban'ı, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal'ı ve İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'u makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, beraberindeki Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Hayrettin Eldemir ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'u ziyaret ederek Durmuş'a Bozüyük'ün genel yapısı, belediye faaliyetleri, hayata geçirilen projeler ve özellikle belediye tarafından eğitime katkı sağlamak amacıyla yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplumun mihenk taşı eğitimin il temsilcisi konumuna atanan Fazilet Durmuş'a İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinin hayırlar getirmesini dileyen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ayrıca görevinde başarılar diledi. İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş da, Başkan Bakıcı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gerek Bozüyük adına gerek eğitim adına yapmış olduğu güzel hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve beraberindekiler daha sonra İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal'ı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik'te son olarak Bilecik Valisi Süleyman Elban'ı ziyaret ederek bir süre görüştü. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Bakıcı'nın Bilecik Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement