Başkan Çerçioğlu İsabeyli ve Dallıca Köyünü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçioğlu İsabeyli ve Dallıca Köyünü Ziyaret Etti

Başkan Çerçioğlu İsabeyli ve Dallıca Köyünü Ziyaret Etti

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli'ye gelerek Dallıca köyü ile İsabeyli'yi ziyaret etti.

12.03.2014 12:41  Güncelleme: 12:48

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli'ye gelerek Dallıca köyü ile İsabeyli'yi ziyaret etti.

CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Ferda Çağlar Erkut'un karşıladığı Başkan Çerçioğlu, Nazillili vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.

Konvoy ile birlikte ilk olarak Dallıca köyüne gelen Başkan Çerçioğlu, köy halkı ile tek tek tokalaşarak konuşma yapacağı köy kahvesine geldi.

Dallıca köylülerine seslenen Başkan Çerçioğlu'nun, "Köylerimizin de bütün sorunlarını biliyoruz. Bu sorunları çözüp sizlerin hak ettiği kaliteli hizmeti vereceğiz. Aydın halkına kaliteli hizmeti vermek için günde 18 saat çalışıyoruz. Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir. Ferda Hanım ile birlikte Nazilli ve bütün köylerimizde hizmeti vatandaşın ayağına getireceğiz" sözleri alkış aldı.

Dallıca köy ziyaretinden sonra İsabeyli'ye geçen Başkan Çerçioğlu, "Aydın'ın gururu Topuklu efe" tezahüratları ile karşılandı.

Her gittiği yerde olduğu gibi İsabeyli'de de coşkuyla karşılanan Başkan Çerçioğlu, "Gösterdiğiniz ilgi ve sevgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Aydın'da yaptığım hizmetleri biliyorsunuz. Beş yıl gibi kısa sürede yaptıklarımız ortada. Aydın'da vatandaşların isteği doğrultusunda hayata geçirdiğimiz projeleri sizlerin de hizmetinize sunacağız " diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçioğlu İsabeyli ve Dallıca Köyünü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement