Başkan Çetin Terörü Lanetledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Çetin Terörü Lanetledi

Başkan Çetin Terörü Lanetledi

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde teröristlerin hain pususu sonucu şehit olan askerlere rahmet dileyerek, “Teröre ve ona destek verenlere lanet olsun” dedi.

07.09.2015 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde teröristlerin hain pususu sonucu şehit olan askerlere rahmet dileyerek, "Teröre ve ona destek verenlere lanet olsun" dedi.

Türkiye'yi yasa boğan hain Dağlıca saldırısı sonrası Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin terör örgütünü sert bir dille lanetledi. Hakkari Dağlıca bölgesinde, zırhlı araçların geçişi sırasında patlatılan mayın sonucu şehit düşen askerlerin Türkiye'yi yasa boğduğunu belirten Başkan Çetin, yaptığı açıklamada terör örgütünü ve ona destek verenleri kınadı.

"Kimse, Türkiye'nin birlik ve beraberliğini bozamayacak" diyen Çetin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Aziz vatanımızda, necip milletimizin arasına nifak tohumu ekmek isteyenler dün olduğu gibi bugün de mahküm olacaktır. İnsanlıktan, vicdandan, tarih ve kültür bilincinden yoksun olan PKK terör örgütü, kahpece kurduğu pusularla Mehmetçiğimizi şehit etmiştir. Şu bilinmelidir ki Türk milleti, bu hain terör sürüsünün kökünü kazıyacak güç ve kudrete sahiptir. PKK terör örgütü ve ona destek verenleri lanetliyoruz. Devletimizin, hükümetimizin, güvenlik güçlerimizin kararlı mücadelesi ve milletimizin birlik beraberliğiyle bunun üstesinden gelinecektir. Türkiye'nin gelişmesine engel olan, milletin canına ve malına kast eden, ülkenin birlik beraberliğini bozma gayretinde olanlar, er ya da geç yok olacaktır. Dağlıca'da yaşanan hain saldırı sonucu acımızı kalbimize gömüp, milletçe tek vücut olduğumuz gösterip terörü lanetlemeliyiz. Bir kez daha bu hain saldırıda şehit olan askerlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çetin Terörü Lanetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement