Başkan Doğan, Bayan Belediye Personelleriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, Bayan Belediye Personelleriyle Buluştu

Başkan Doğan, Bayan Belediye Personelleriyle Buluştu

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle, Kocaeli’ndeki bütün belediyelerde çalışan bayanları yemekte ağırladı.

08.03.2017 12:15

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle, Kocaeli'ndeki bütün belediyelerde çalışan bayanları yemekte ağırladı.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın ev sahipliği yaptığı geceye Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, belediyelerin bayan meclis üyeleri ve başkan yardımcıları da katıldı.

Programda konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Kadın hakları ve kadına verilen önem açısından ileri demokrasi örneği olarak gösterilen diğer ülkelerden daha önde olan bir ülkeyiz. Demokrasisi en yüksek görülen ülkeler, kadın istismarını en çok yapan ülkelerdir. Savaşlarda en çok şiddet gösteren, onlara en fazla zarar veren yine bu ülkelerdir. Türkiye olarak hem ülkemizdeki kadınlarımıza hem de dünyadaki mazlum kadınlara sahip çıkıyoruz, çıkmaya devam edeceğiz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, Bayan Belediye Personelleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement