Başkan Ergün'den Salihli'ye Hizmet Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün'den Salihli'ye Hizmet Ziyareti

Başkan Ergün\'den Salihli\'ye Hizmet Ziyareti

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli ilçesini ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen kurumlarda incelemelerde bulundu.

25.08.2014 13:53

Manisa ile birlikte Salihli'yi değiştireceklerini belirten Başkan Ergün, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ile birlikte, ilçede tüm birimleri inceledi.

Her hafta bir ilçeyi ziyaret ederek, sorunları yerinde tespit eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli ilçesinde Belediye Başkanı Zeki Kayda ile birlikte Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen kurumlarda incelemelerde bulundu. Başkan Ergün'ün inceleme gezisine Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, Emlak-İstimlak Dairesi Başkanı Taner İçöz, Proje ve Etüt Dairesi Başkanı Müge Kuğu, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç ve Salihli Belediyesi yetkilileri katıldı. Başkan Ergün ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ile beraberindekiler, ilk olarak Büyükşehir hizmet binası olarak kullanılması planlanan iş hanında incelemelerde bulundu.

Büyükşehire devredilen birimlere ziyaret

Daha sonra Salihli Belediyesi tarafından devam eden kaldırım düzenleme çalışmalarını da inceleyen Başkan Ergün, daha sonra MASKİ'ye devri tamamlanan Salihli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Şantiyesi'ni ziyaret etti. Yetkililerden şantiyenin çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Ergün, bu ziyaretin ardından yine Büyükşehir Belediyesi'ne devri gerçekleşen asfalt şantiyesini de gezdi. Yapılacak tüm çalışmaların birlikte planlanacağını belirten Başkan Ergün, tüm ilçelerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarının şekilleneceğini söyledi.

Çaylar Kurşunlu Kaplıcaları'nda içildi

Salihli 3. Bölge İtfaiye Amirliği, Salihli Sebze ve Meyve Hali, Atık Su Arıtma Tesisleri ve Salihli Otogarı'nda da incelemelerde bulunan Başkan Ergün, beraberindekilerle birlikte Salihli Belediyesi'ne ait olan Kurşunlu Kaplıcaları'nda çay molası verdi. Burada vakit geçiren vatandaşlarla selamlaşan Başkan Ergün, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi. Çay molasının ardından kaplıcaları gezen ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'dan bilgi alan Başkan Ergün, ilçe programını tamamladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ergün'den Salihli'ye Hizmet Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement