Başkan Ergün'e Ahmetli'de Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Başkan Ergün'e Ahmetli'de Yoğun İlgi

Başkan Ergün\'e Ahmetli\'de Yoğun İlgi

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmetli ilçesini ziyaret etti ve vatandaşlarla bir araya geldi.

30.11.2013 12:35  Güncelleme: 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmetli ilçesini ziyaret etti ve vatandaşlarla bir araya geldi.

MHP Ahmetli İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği program dahilinde Ahmetli'de esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Ergün hayırlara da katılarak, vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Gün boyu süren ziyarette Ahmetliler Başkan Ergün'e yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Ergün'e Ahmetli ziyaretinde MHP Manisa İl Başkanı Mehmet Ödevli, MHP Ahmetli İlçe Başkanı Orhan Karabina, MHP Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, Belediye Meclis üyeleri Sezai Gürcan ve Hüseyin Köroğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, Ahmetli Ülkü Ocakları İlçe Başkanvekili Hüseyin Tekin ve çok sayıda partili eşlik etti.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmetli ziyaretinde esnaf ve vatandaşları tek tek gezerek hayırlı işler dilerken, Ergün'e halkın ilgisinin yoğun olduğu görüldü. Başkan Ergün ziyaretleri sırasında vatandaşların yoğun talepleri üzerine sık sık kahvehanelerde çay molası vererek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Başkan Ergün Cuma namazını beraberindekilerle Merkez Ulu Camii'nde kıldı. Namazın ardından esnaf ziyaretlerine devam eden Başkan Ergün, ayrıca ilçe esnafından Erdal Çakır'ın düzenlemiş olduğu aşure ikramına katılarak, okunan dualar eşliğinde vatandaşlara aşure dağıttı.

BAŞKAN ERGÜN'E DESTEK

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergüm, aşure dağıtımının ardından kamu kuruluşlarından lokantalara, çay bahçelerinden dükkanlara kadar birçok yeri daha ziyaret edip, vatandaşlarla buluştu. 2014 Yerel Seçimleri'nde Ahmetliler'den destek sözü alan Başkan Ergün, bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

AHMETLİ BELEDİYESPOR'A TOP DESTEĞİ

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ziyaretleri sırasında Ahmetli Belediyespor yetkilileriyle de bir araya geldi. Başkan Ergün'ün spordan gelen biri olduğunu bildiklerini belirterek söze başlayan Ahmetli Belediyespor Genel Kaptan Selam Çardak, "Sizin spordan geldiğinizi ve spora verdiğiniz desteği görüyor ve takdir ediyoruz. İnşallah büyükşehirle birlikte ilçelerimizdeki takımlara da büyük destek vereceksiniz" dedi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün de kulübe 18 adet futbol topu hediye ederek, desteklerin süreceği sözünü verdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ergün'e Ahmetli'de Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement