Başkan Ergün Yunusemre'nin Toplantısı'na Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün Yunusemre'nin Toplantısı'na Katıldı

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Yunusemre İlçe Teşkilatı'nın yönetim kurulu toplantısına katıldı.

12.03.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Partililer tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Ergün, yaklaşan genel seçimler öncesi partinin her kademesine önemli görevler düştüğünü belirterek, partideki güçlü birlik ve beraberliğin bozulmasına izin verilmemesini istedi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yunusemre İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği toplantıya katıldı. MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, Yunusemre Belediyesi Meclis üyeleri, ilçe yönetimi ve kadın kolları üyeleri tarafından kapıda karşılanan Başkan Ergün için meşaleler yakıldı, konfeti patlatıldı. Tüm partililerle tek tek tokalaşan Başkan Ergün, güzel karşılama için parti üyelerine teşekkür etti. Başkan Ergün'e Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü de eşlik etti. Yunusemre Belediye Meclis üyeleri adına konuşan Hüseyin Köroğlu, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kadın Kolları Başkanı Selma Yamanol da, kadın kollarının çalışmalarını anlattı.

Başkan'dan birlik ve beraberlik vurgusu

Manisa'da 2014 yerel seçimlerinde elde edilen başarı ve kaybedilen ilçe belediyeleri ile ilgili yapılan doğruların ve yanlışların muhasebesinin doğru bir şekilde yapılması durumunda 7 Haziran genel seçimlerine daha iyi hazırlanılacağını vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, partideki güçlü birlik ve beraberliğin bozulmasına izin verilmemesini istedi. Bu iki olgunun doğru şekilde yapılması durumunda MHP'nin Manisa'da 4 milletvekilini rahatlıkla çıkaracağını da sözlerine ekleyen Başkan Ergün, tüm partililere çalışmalarında başarılar diledi.

Mahalle temsilcilikleri kuruluyor

Başkan Ergün'ün konuşmasının ardından MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan söz alarak, partinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Haftalık olarak mahalle toplantıları yaptıklarını belirten Baylan, mahalle temsilciliklerinin oluşturulması noktasında da önemli adımlar attıklarını ifade etti. Manisa'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin gücünün tartışılmaz olduğunu belirten Baylan, gençlerin partilerine ilgili olduğunu, yeni neslin kurtuluşu Milliyetçi Hareket'te gördüğünü de sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından parti teşkilatları ile tek tek tanışan Başkan Ergün, toplantı sonunda tüm parti üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ergün Yunusemre'nin Toplantısı'na Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement