Başkan Evcilmen, "Bütçemizin Yüzde 75'i Gelişen Mahallere Aktarıldı" - Son Dakika
Yerel

Başkan Evcilmen, "Bütçemizin Yüzde 75'i Gelişen Mahallere Aktarıldı"

Başkan Evcilmen, "Bütçemizin Yüzde 75\'i Gelişen Mahallere Aktarıldı"

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP adayı Süleyman Evcilmen, mahalle mitinglerine devam ediyor.

24.03.2014 14:04

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP adayı Süleyman Evcilmen, mahalle mitinglerine devam ediyor.

Yenigün Mahallesi ve Yüksekalan Mahallesi'nde mitinglerde vatandaşlarla buluşan Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP adayı Süleyman Evcilmen, yaptığı konuşmada Muratpaşa Belediye bütçesinin yüzde 75'nin Yenigün, Dutlubahçe gibi gelişmekte olan mahallere aktarıldığını kaydetti.

Yenigün Mahallesi Kapalı Pazaryeri'nde konuşan Başkan Evcilmen, Muratpaşa Belediye bütçesinin yüzde 75'inin gelişmekte olan mahallere aktarıldığını kaydetti. Yenigün'e yapılan yatırımları sıralayan Başkan Evcilmen, "94 kilometre asfalt, 22 kilometre kaldırım, 21 adet park, 6 spor kompleksi, 1 kapalı pazaryeri yaptık. Bu pazaryerinde düğün, sünnet, nişan yapıyorsunuz. Bu tesisi 'Bu mahallere yatırım yapılmıyor' diye söylem geliştiren siyasetçiler bile kullanıyor. El insaf. 'Sen nerede bu konuşmayı yapıyorsun' diye adama gülerler" dedi.

YENİGÜN'E İKİNCİ OKUL MÜJDESİ

Yenigün'de harika sitelerin yükseldiği bir modern bir mahalle oluşturulduğuna dikkat çeken Başkan Evcilmen, Yenigün Mahallesi'ne ikinci okulun müjdesini verdi. Başkan Evcilmen, "Mahallemizin bir okul problemi vardı. Okul yerini Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ücretsiz devrederek bu problemi çözdük. O okul alanının yanında olan boş arsayı da Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yine bedelsiz devrederek ikinci okulunuzu da yapacağız" diye konuştu. Başkan Evcilmen daha sonra Yüksekalan Mahallesi'nde düzenlediği mitinge geçti.

Yüksekalan Mahallesi'nde yaptığı mitingde ise dedikodu mekanizması yüksek bir seçim süreci yaşadığını kaydeden Başkan Evcilmen, "Üretemeyen, projesi olmayan arkadaşlarımız, seçimi kazanmak üzere olanı geriye düşürelim diye dedikodu üretiyor. Onlar dedikodu üretmeye, biz ise iş üretmeye devam edeceğiz. 15 yılın üzerine bir 5 yıl daha koymak için günler kaldı. Sizlerin desteğiyle 30 Mart'tan sonra sizlere 24 saat hizmet etmenin müjdesini veriyorum" dedi.

Başkan Evcilmen mitinglerden sonra çocuklara oyuncak dağıttı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Evcilmen, 'Bütçemizin Yüzde 75'i Gelişen Mahallere Aktarıldı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement