Başkan Genç, Yaylaları Gezerek Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'a Destek İstiyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Genç, Yaylaları Gezerek Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'a Destek İstiyor

Başkan Genç, Yaylaları Gezerek Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan\'a Destek İstiyor

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, yayla yayla gezerek 10 Ağustosta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyor.

03.08.2014 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, yayla yayla gezerek 10 Ağustosta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek istiyor.

Önce kadırga yayla şenliklerine katılan Başkan Genç, daha sonra bu yıl ilki düzenlenen Maçka Sındıran Mahallesi Erenler yayla şenliği ve Doğanköy yala şenliklerine katıldı. Başkan Genç, şenliklerde yaptığı konuşmada, 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan lehine Trabzon'da yüzde 70 oranında oy beklediklerini söyledi. Genç, "Sayın Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan, ilk turda yüzde 50'nin üzerinde oy alarak seçimi kazanacaktır. Trabzon'dan yüzde 70'in üzerinde oy alacağımızı düşünüyorum. Seçim çalışmalarına ramazan ayı içerisinde başlattık. Bayramın bitmesiyle birlikte tempoyu attırarak gece gündüz çalışarak rekor bir oy almamız gerekiyor. Trabzonlular, bundan önce verdikleri destekten daha fazlasını bekliyoruz. Rekor kırmak istiyoruz. Tüm Trabzonlularım Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a 10 Ağustosta oy vermeye çağırıyorum. Kendim Belediye Başkan adaylığım için hiçbir zaman bu kadar çalışmadım. Yapılacak olan devlet başkanlığı seçimini çok önemsiyorum. Tarihimizde ilk defa cumhur kendi temsilcisini kendisi seçecek. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan da son derece doğru bir tercihtir" dedi.

Türkiye'nin son 12 yılda çok güçlendiğini söyleyen Başkan Genç, "2023 hedefinde doğru hızla ilerliyoruz. Bu hedeften asla vazgeçmeyeceğiz. Bu yüzden Cumhurbaşkanlığı seçimi ilk turda sonuçlanmalı ve Başbakanımız, Çankaya Köşkü'ne çıkmalıdır. Trabzon halkı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üzerine düşeni yapacaktır" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Genç, Yaylaları Gezerek Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'a Destek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement