Başkan Gülşen Bakan Yıldırımın Zonguldak Gezisini Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Gülşen Bakan Yıldırımın Zonguldak Gezisini Değerlendirdi

Başkan Gülşen Bakan Yıldırımın Zonguldak Gezisini Değerlendirdi

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Ulaştırma Bakan Binali Yıldırımın Zonguldak gezisini değerlendirdi.

04.08.2013 10:19

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Ulaştırma Bakan Binali Yıldırımın Zonguldak gezisini değerlendirdi.

Vadi Belediye Başkanları, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ı Zonguldak- Bartın programına eşlik ederek iftar açtılar. Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve Vadi Belediye Başkanları Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ı Zonguldak ve Bartın ziyaretinden sonra Saltukova'da Hava Limanında İstanbul'a uğurlarken bölge ile ilgili verdiği önemli mesajları değerlendirdiler. Başkan Gülşen değerlendirmesinde şöyle dedi:

"Bakanımızın Filyos Liman Projesinin 2013 yılında mutlaka ihaleye çıkartılacak açıklamasını Zonguldak tüm kamuoyu önünde yapması, diğer önemli yatırımları da paylaşması, Zonguldak halkını ve bizleri çok memnun etmiştir. Başta Başbakanımıza, Bakanımıza, Milletvekillerimize, Valimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz vadi belediye başkanları ve siyasiler, ilgili resmi kuruluşlar olarak, özellikle 2008 yılından bu tarafa projeyi çok iyi takip ettik. Maalesef mutfak çalışması yapılmadan yemek pişirilmiyor. Çok eleştirildik, her attığımız adımları, yaptığımız çalışmaları çarpıttılar ama yılmadık. Bakanımızın kamuoyuna verdiği bilgiler doğrultusunda, son noktayı koyması hepimizi memnun etmiştir. Ayrıca Bakanımız, Belediyemizce yapmış olduğumuz imar planları çerçevesinde, ileriki yıllarda ihtiyaç olan, yıl başında bakanlığa başvurduğumuz Çevre yolu köprüsü altında 3. ve 4. köprü çalışmalarımızla ilgili teknik altyapı çalışmaları(Arazi, jeoetüt, kadastro, güzergah, proje) konusunda Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan'a talimat vermiştir. Bu süreci Karayolları Belediye teknik heyeti sürdürecektir. Bu önemli mutfak çalışmasını bitirmeden Köprülerin yapımını ve uygulamasını beklemek doğru değildir. İnşallah önümüzdeki yıllarda bahsedilen köprüleri ilçemize kazandırmak istiyoruz."

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ı Zonguldak, Bartın Valileri, Çaycuma Kaymakamı, Bartın Milletvekili, ilgili bürokratlar gece yarısı İstanbul'a uğurladılar. Çaycuma heyeti, Bakan ve Heyetini 4 bakraç manda yoğurdu ikram ederek uğurladılar. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gülşen Bakan Yıldırımın Zonguldak Gezisini Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement