Başkan Kadıoğlu, Cem Evi Yöneticileriyle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Kadıoğlu, Cem Evi Yöneticileriyle Buluştu

Başkan Kadıoğlu, Cem Evi Yöneticileriyle Buluştu

Cem evleri başkan ve yöneticileriyle bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Cem evlerine belediye olarak her zaman destek vereceklerini söyledi.

27.05.2014 17:49

Cem evleri başkan ve yöneticileriyle bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Cem evlerine belediye olarak her zaman destek vereceklerini söyledi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçede bulunan Cem Evleri başkan ve yöneticileri ile yemekli iletişim toplantısında bir araya geldi. Belediye başkanlığı görevine devam eden Başkan Kadıoğlu'na, Cem evleri yöneticilerinin tebrik ziyareti olan toplantıda Cem evlerinin fiziki durumları ve faaliyetleri görüşüldü.

"TÜM CEM EVLERİ KATILIM SAĞLADI"

Esenkent Hasbahçe Restoranda gerçekleşen yemekli iletişim toplantısına, Erenler Eğitim ve Kültür Vakfı, Örnek Cemevi, Haramidere Cemevi, Güneş Cemevi ve Kuruçeşme Cem evi başkanları ile yöneticileri katılım sağladı. Yemek sonrasında sırasıyla Cem evi başkanları ve yöneticileri kendilerini tanıtarak, Başkan Kadıoğlu'na Cem evlerinin eksikleri, sıkıntıları hakkında bilgiler vererek bu eksik ve sıkıntıların çözülmesi talebinde bulundu.

"ZİYARETLER İÇİN DESTEK VERECEĞİZ"

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Cem evlerinin yapacakları faaliyet ve anma ziyaretlerinde, tüm Cem evlerinin ortak kararları doğrultusunda belediye olarak desteğin ve imkanların sağlanacağını ifade etti. Başkan Kadıoğlu, "Seçim sonrasında iletişim halinde olabilmek için cem evlerimiz ile ilgili yapılacak olanlar, sorunlar ve sıkıntıları konuşmak adına bugün yemekte bir araya geldik. Hacı Bektaş-i Veli türbe ziyaretlerinde vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak amacıyla önceki yıllarda gerekli desteği sağladık. Bu dönemde de o manevi yerleri ziyarete gidecek olan insanlarımıza daha rahat ve sorunsuz ziyaret etmeleri için elimizden gelen yapacağız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Kadıoğlu, Cem Evi Yöneticileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement