Başkan Karabağ, Dur-Durak Bilmiyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Karabağ, Dur-Durak Bilmiyor

Başkan Karabağ, Dur-Durak Bilmiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı Belediye Başkan adayı, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ yoğun programına devam ediyor.

21.03.2014 15:25

Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı Belediye Başkan adayı, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ yoğun programına devam ediyor.

Bayraklı'yı karış karış gezemeye devam eden Karabağ'ın dünkü durağı Çiçek ve Merkez Mahalleleri oldu. Karabağ programına Çiçek Mahallesi 1639 sokak üzerinde bulunan seçim ofisinin açılışını gerçekleştirerek başladı. Başkan daha sonra kalabalık partili grubuyla birlikte Çiçek Mahalle esnafını selamladı. Sevgi Yolu'na inen Başkan Karabağ'a burada halk tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Sevgi yolu üzerinde bulunan tüm esnafla tek tek tokalaşan Karabağ vatandaşlarla birlikte fotoğraf çektirme yarışına girdi. Başkan evlerinin balkonlarından kendisine seslenenlere el sallayarak karşılık verdi. Sevgi Yolu gezisinin sonunda Fuat Edip Baksı Perşembe pazarını ziyaret eden Karabağ balıkçılarla sohbet etti.

Akşam saatlerinde Alparslan Mahallesi'nden ziyaretlerine başlayan başkan Karabağ daha sonra Cengizhan Mahallesi, Postacılar ve Adalet mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Giresunlulardan sonra Kars, Ardahan, Iğdırlılara seslenen başkan Hasan Karabağ, Postacılar ve Adalet mahallelerinde de iki ev ziyaretinde bulundu. Kentsel dönüşüm ağırlıklı konuşmasında Karabağ, "Sizlerin yüzde 80-90 çoğunluğunuzun "Evet" demediği, rızası olmadığı hiçbir kentsel dönüşüm çözümünden yana değilim. Öncelikle sizlerin onayı olacak. Eğer sizler onay vermezseniz kalsın bu kentsel dönüşüm, olmasın daha iyi. Buradan bir kazanç sağlanılacaksa vatandaşlar sağlayacak, ya da bu proje olmayacak. Size gelip 4 evine karşılık 4 ev vereceğim diyenlere sorun bakalım; nereden verecekler o evleri? Harmandalı'dan mı? Ayrancılardan mı? Buradan ev vermeyecekler orası kesin. Seçimden sonra hak sahiplerine biraz daha hak ve olanak tanıyarak, kentsel dönüşümü hızlandırmak ve dönüşüme başlamak istiyoruz. Sizin karşı olduğunuz her projede ben de sizin yanınızdayım. Kimse evlerinizi zorla elinizden alamaz. Uzun lafın kısası ben halktan yanayım. Halkçı değil, halkın kendisiyim" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karabağ, Dur-Durak Bilmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement