Başkan Karaosmanoğlu, Ramazan'da Mola Vermiyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu, Ramazan'da Mola Vermiyor

Başkan Karaosmanoğlu, Ramazan\'da Mola Vermiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze, Darıca ve Çayırova'da incelemelerde bulundu.

03.08.2013 10:39

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze, Darıca ve Çayırova'da incelemelerde bulundu. Ramazan ayında da çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başkan Karaosmanoğlu, "Kocaeli için yılın 365 günü, 24 saat çalışmaya, eser üretmeye devam ediyoruz" dedi.

Ramazan ayında da çalışmalarına ara vermeden devam eden Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir'in Gebze Hizmet Binası'nda Gebze Müftüsü Şükrü Balkan, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve ünlü türkücü Davut Güloğlu'nu misafir etti. Başkan Karaosmanoğlu ile samimi bir atmosferde görüşen Güloğlu, Kocaeli'nin her zaman gönlünde ayrı bir yeri bulunduğunu söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra Gebze, Darıca ve Çayırova'da incelemelerde bulundu.

Başkan Karaosmanoğlu'nun Çayırova ve Darıca'daki incelemelerinde bu ilçelerin İstanbul sınırında yer alan Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı da hazır bulundu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş'ın eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, Ballıkayalar mevkiinde incelemelerde bulundu ve Gebze'nin Tavşanlı Köyü'nü ziyaret etti. Tavşanlı'da düzenlenen geleneksel halk iftarına katılan Başkan Karaosmanoğlu, köy genelinde incelemelerde bulundu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu, Ramazan'da Mola Vermiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement