Başkan Karaosmanoğlu ve Yürüyüş Tutkunları Ketenciler Köyünde Yürüdü - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu ve Yürüyüş Tutkunları Ketenciler Köyünde Yürüdü

Başkan Karaosmanoğlu ve Yürüyüş Tutkunları Ketenciler Köyünde Yürüdü

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile yürüyüş tutkunları, Kartepe Ketenciler Köyü yakınında yapılan yürüyüşün ardından golf oynadı.

30.09.2012 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile yürüyüş tutkunları, Kartepe Ketenciler Köyü yakınında yapılan yürüyüşün ardından golf oynadı.

Başkan Karaosmanoğlu'nun ilk kez golf oynamasına rağmen atışlardaki başarısı dikkat çekti. Yürüyüş ve ardından gerçekleşen golf keyfine Bam Teli programının yapımcısı Tayfun Talipoğlu da katıldı.

Başkan Karaosmanoğlu ile sporseverlerin, bu hafta sonundaki adresi Kartepe Ketenciler Köyü yakınındaki ormanlık parkur oldu. Kartepe Golf Kulübü sahasından başlayan ve meşe ağaçları arasından devam eden yaklaşık 4.5 kilometrelik yürüyüş ısınma hareketleriyle başladı. Başkan Karaosmanoğlu ile yürüyüş severlere, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Başkan Danışmanı Ömer Polat, TEMA Vakfı Temsilcisi Nermin Tol ile uzun yıllardır televizyonların en çok izlenen programlarından biri olan Bam Teli'nin yapımcısı Tayfun Talipoğlu da eşlik etti.

Akmeşe yolu üzerindeki golf kulübünün sahasında ısınma hareketleriyle start alan yürüyüş öncesinde tesisin sahibi Turhan Çelik tarafından spor severlere golf sporu hakkında bilgi verildi. Çelik, 2 yıldır faaliyette bulunan ve yaklaşık 130 dönüm arazi üzerine kurulu golf tesislerine tüm Kocaelilileri beklediklerini söyledi. Çelik, golfun herkesin kolaylıkla yapabileceği bir spor olduğunu dile getirdi. Kartepe Belediye Başkanı Karabalık da, Başkan Karaosmanoğlu, televizyoncu Talipoğlu ve yürüyüş severleri, böyle güzel bir atmosferde misafir etmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Bir kez daha Kocaeli'ne gelmekten ve Başkan Karaosmanoğlu ile buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Tayfun Talipoğlu da, "Sosyal medyanın ve televizyonun insanları uzaklaştırdığı, yabancılaştırdığı bir dönemde böyle sosyal faaliyetlerle insanların bir araya gelmesi çok güzel. Kocaeli'nin her köşesinde spor yapılacak alanlar bulunduğunu memnuniyetle görüyorum" ifadesini kullandı.

Kocaeli'ni ve Kocaeli'nde yapılanları anlatmaya programın bir saatlik süresinin yetmeyeceğine değinen ünlü televizyoncu Talipoğlu, "Kocaeli'ni saatlerce anlatabilirim. Buradaki bu tablo beni çok etkiledi. Burada son derece keyifli bir ortam var. Uçakla İzmit Körfezi'nin üzerinden geçerken, pilotlar bile artık Türkiye'nin en temiz körfezinin üzerinden geçiyoruz diye anons ediyor" şeklinde konuştu.

Kartepe'den yürüyüşe katılan sporseverler ve Tayfun Talipoğlu ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek konuşmasına başlayan Başkan Karaosmanoğlu, "Bu yürüyüşlere dokuz yıldır, yaz-kış demeden ve hiç aksatmadan devam ediyoruz. Sadece spor yapmıyoruz, çevreyi tanıyoruz, kenti öğreniyoruz, tanışıyoruz, sosyalleşiyoruz. Kocaeli'nde her sporu yapabilecek alt yapıyı oluşturduk. Kocaeli, her açıdan yaşanabilir bir kent haline geldi" açıklamasını yaptı.

Isınma hareketleriyle başlayan ve meşe ağaçları arasında yapılan yürüyüşle devam eden yaklaşık bir saatlik sporun ardından Başkanlar Karaosmanoğlu ve Karabalık ile televizyonculuğun duayen isimlerinden Talipoğlu, golf oynadı. İlk kez golf oynamasına rağmen, öğrendiği atış stillerini çok iyi uygulayan ve uzun mesafeli atışlar yapmayı başaran Başkan Karaosmanoğlu, sporseverlerden alkış aldı. Golfun çok güzel ve dinlendirici bir spor olduğunu dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, bu sporun kente yayılması için yatırımcıları teşvik edilmesi gerektiğini vurguladı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu ve Yürüyüş Tutkunları Ketenciler Köyünde Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement