Başkan Kasap'tan Gafarova'ya Plaket - Son Dakika
Güncel

Başkan Kasap'tan Gafarova'ya Plaket

2014 UNESCO İsmail Gaspıralı Yılı münasebetiyle düzenlenen 'İsmail Gaspıralı' panelde oturum başkanlığını Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Karamustafa yaptı.

15.12.2014 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'İsmail Gaspıralı' adlı panele konuşmacı olarak katılan Kırım Devlet Mühendislik ve Pedagoji Enstitüsü, Filoloji Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Ranetta Gafarova'ya plaket takdim etti.

Panelde ünlü Türk eğitimci, yayıncı ve politikacı İsmail Gaspıralı'nın hayatı ve görüşleri anlatıldı. Gaspıralı'nın eğitim sistemine kazandırdıkları ve yetiştirdiği düşünürlerin etkisiyle şekillenen nesillerin Türkiye ve Türk Dünyası'na kazandırdıklarına vurgu yapıldı.

Panele konuşmacı olarak; Kırım Devlet Mühendislik ve Pedagoji Enstitüsü, Filoloji Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Ranetta Gafarova, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Selçuk Türkyılmaz, RTE Üniversitesi'nden Karadeniz Stratejik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Rıza Saklı katıldı.

Panel sonunda Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman katılımcılara plaket takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kasap'tan Gafarova'ya Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement