Başkan Keleş, "Hiçbir Taşkınlık Olmadı" - Son Dakika
Yerel

Başkan Keleş, "Hiçbir Taşkınlık Olmadı"

Başkan Keleş, "Hiçbir Taşkınlık Olmadı"

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 15 Temmuz Darbe Girişiminin hemen sonrasında başlatılan ‘Demokrasi Mitinglerine’ yönelik Düzce’deki gelişmeleri değerlendirirken ‘ Anıtpark meydanında gerçekleştirdiğimiz demokrasiye sahip çıkma etkinliklerimiz coşkulu ancak seviyeli bir şekilde sürdürüldü’ dedi.

11.08.2016 15:24

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 15 Temmuz Darbe Girişiminin hemen sonrasında başlatılan 'Demokrasi Mitinglerine' yönelik Düzce'deki gelişmeleri değerlendirirken ' Anıtpark meydanında gerçekleştirdiğimiz demokrasiye sahip çıkma etkinliklerimiz coşkulu ancak seviyeli bir şekilde sürdürüldü' dedi. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Düzce'de de hain terör örgütü FETÖ'ye karşı halkın darbe yaptığını ifade eden Başkan Keleş vatandaşlardaki vatan sevgisinin başka hiçbir devlette olmadığını vurguladı.

Demokrasi mitinglerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 'ara verildiğini' işaret eden Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Anıtpark meydanında gerçekleştirilen etkinlikler konusunda şu görüşlere yer verdi " Türkiye, hain FETÖ terör örgütünün darbe girişimiyle uçurumun kenarından döndü. Hain terör örgütü amacına ulaşamadığı gibi sokaktaki vatandaş, halk darbesini gerçekleştirdi. Türk milletinin bayrak sevgisi, vatan sevgisi bir kez daha ortaya çıktı. Dünyada hiçbir devlette böylesi bir ruh yoktur. Adeta bir kez daha Çanakkale ruhu yaşatıldı. Düzce'de de demokrasi nöbetleri coşkulu bir o kadar da seviyeli geçti. Böylesi ortamlarda sokak keşmekeşinin oluşması beklenir; ancak ne bir tane kavga, ne bir talan hiç olmadı. Bu kargaşadan kimse istifade etmedi, taşkınlığa sebep olmadı. Bundan dolayı tüm Düzcelilere teşekkür ederim." - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Keleş, 'Hiçbir Taşkınlık Olmadı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement