Başkan Kocaoğlu'ndan Yarımada Turu - Son Dakika
Yerel

Başkan Kocaoğlu'ndan Yarımada Turu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Seferihisar, Karaburun ve Çeşme belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

06.04.2014 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Seferihisar, Karaburun ve Çeşme belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 30 Mart seçimlerinin ardından başarılı olan ilçe belediye başkanlarını ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve meclis üyeleriyle buluştu. Soyer'i tebrik eden Kocaoğlu, meclis üyeleriyle birlikte kenti kalkındırmak için daha çok çalışacaklarını belirtti.

Daha sonra Karaburun'a geçerek belediye başkanı Ahmet Çakır ve meclis üyeleriyle görüşen Kocaoğlu, CHP'nin Karaburun'daki iktidarını 3 dönemdir sürdürdüğünü ifade etti.

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ile meclis üyelerini de ziyaret eden Kocaoğlu, ilçenin bir marka olduğunu ve bu markayı önümüzdeki 5 yılda daha da güçlendireceklerini ifade etti.

Kocaoğlu, Yarımada'nın kalkınması için stratejik plan hazırladıklarını, halkın da görüşlerini alarak hangi bölgelerde neler yapacaklarını belirleyeceklerini dile getirdi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Kocaoğlu'ndan Yarımada Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement