Başkan Özkan'dan Başarılı Savcı Aygün'e Veda Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başkan Özkan'dan Başarılı Savcı Aygün'e Veda Ziyareti

Başkan Özkan\'dan Başarılı Savcı Aygün\'e Veda Ziyareti

Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün'e veda ziyareti gerçekleştiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, bugüne dek ilçeye önemli katkılar sağlamış Aygün'e, tüm Karacabeyliler adına teşekkürlerini iletti.

19.07.2016 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yozgat ile birlikte gerçekleştirdiği veda ziyaretinde, Başsavcı Soner Aygün'ün başarılı çalışmaları, halkla kurduğu içten diyaloglar ve 'Halk Adamı' kimliği ile ilçe halkında yarattığı içten sevgiye vurgu yapan Başkan Ali Özkan, Başsavcı Aygün'e yeni görev yerinde başarılı dileklerinde bulunarak, ilçenin değerlerinin sembolize edildiği çini tabak hediye etti.

" Karacabey'in Güzel İnsanlarını Hiçbir Zaman Unutmayacağım"

Yaklaşık 3 yıl önce Antalya'nın Demre İlçesi'nden Karacabey'e atanarak, tüm ilçe halkının takdir ettiği ve sevdiği bir isim haline gelen ve bundan sonraki görevini de Afyon'un Bolvadin İlçesi'nde sürdürecek olan Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün'de, Karacabey'in güzel ve çalışkan insanlarını hiçbir zaman unutamayacağını dile getirdi.

Karacabey ile bundan sonra da sürekli iletişim halinde olacağını ifade eden Aygün, Başkan Özkan'ın şahsında tüm Karacabeylilere, kendilerine gösterdikleri ilgi ve yakınlık için minnettar olduğunu ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Özkan'dan Başarılı Savcı Aygün'e Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement