Başkan Saatcı, Düzenlenen Mitingde Fethiyelilere Seslendi - Son Dakika
Yerel

Başkan Saatcı, Düzenlenen Mitingde Fethiyelilere Seslendi

Başkan Saatcı, Düzenlenen Mitingde Fethiyelilere Seslendi

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Fethiye Belediye Başkanı ve DP Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'ya destek için düzenlenen mitinge katıldı.

28.03.2014 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Fethiye Belediye Başkanı ve DP Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'ya destek için düzenlenen mitinge katıldı.

DP Fethiye Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Behçet Saatcı için düzenlenen mitinge Fethiye merkez ve 41 mahalleden çok sayıda vatandaş katıldı. DP Genel Başkanı Gültekin Uysal da, Fethiye halkından Behçet Saatcı'ya destek olmalarını istedi. Beşkaza Meydanı'nı dolduran kalabalık, Başkan Saatcı'ya tezahüratlarda bulundu.

Belediye Meclis üyesi adaylarıyla birlikte kürsüye çıkan Başkan Saatcı, 30 Mart'ta ilk 3 sandık açıldıktan sonra sonucun tüm sandıklara da aynı şekilde yansıyacağını iddia etti. Pazar akşamı coşkunun devamı için vatandaşları Beşkaza Meydanı'nda buluşmaya davet eden Saatcı, "Pazartesi günü siyasi sosyolog ve üniversite hocaların 'Bu iş nasıl oldu' diye seçim sonucunu araştırmaya geleceği ilk yer Fethiye olacak. 'Tarih yazan, destan yazan sevdamız Fethiye' diyenlere helal olsun" dedi.

Behçet Saatcı ile Fethiye'de seçimi kazanacaklarını savunan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal da, "Devletin nimetlerini yedirmeyeceğiz. Bu millete deli gömleği giydirmeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. Bu çarpık düzeni, bu yağma düzenini kökünden yıkacağız. Türkiye'de mücadele namuslu insanlarla namussuz insanların mücadelesi haline gelmiştir. Namussuz insanlarla değil namuslu insanlarla ittifak kuracağız. Birileri şerde ittifak etsin biz hayırda ittifak edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından DP Genel Başkan Gültekin Uysal, Fethiye Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ile birlikte el ele poz verdi. Meydanı dolduran kalabalık Uysal ve Saatcı'ya büyük ilgi gösterdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Saatcı, Düzenlenen Mitingde Fethiyelilere Seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement