Başkan Şahin'in Bayram Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Şahin'in Bayram Mesajı

Başkan Şahin\'in Bayram Mesajı

Mesajında Ramazan Bayramı’nın tüm İslam alimine huzur ve barış getirmesi dileğinde bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’ın huzur ikliminin devamını sağlayan kardeşliğin ve muhabbetin çoğaldığı bir Ramazan Bayramı’na daha kavuştuk” dedi.

25.07.2014 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mesajında Ramazan Bayramı'nın tüm İslam alimine huzur ve barış getirmesi dileğinde bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan'ın huzur ikliminin devamını sağlayan kardeşliğin ve muhabbetin çoğaldığı bir Ramazan Bayramı'na daha kavuştuk" dedi.

Mesajında bayramlar vesilesi ile insanların daha duyarlı birer toplum olması yönünde temennide bulunduğunu dile getiren Şahin, "Bayramlar toplumumuzu bir arada tutan, bir olduğumuzu, birlik olduğumuzu hatırlatan, kardeşlik ve beraberliğimizi güçlendiren bir olgudur. Uzaklıkları yakın eden; akraba, komşu ve dostlarımızla görüştüğümüz, kırgınları birleştiren, küsleri buluşturan, muhabbetin tüm toplumda hissedildiği, toplumsal hayatımızın vazgeçilmez unsurlarıdır" diye konuştu.

Bayramın bir, birlik ve beraberlik olunca güzel olduğuna vurgu yapan Fatma Şahin, "Bu bayramı, gönül bağlarımızı güçlendirmemize vesile kılıp; birbirimize sıkıca sarılalım, bizi birbirimize bağlayan, bizi birbirimizle kardeş kılan duyguyla, şefkatle, merhametle, yardımlaşmayla, anlayış ve sabırla kucaklayalım, sevgimizi çoğaltalım. Bayramımızı anlamlı kılalım" şeklinde konuştu.

Bu bayramın hem milletimize, hem de acılar içimde kıvranan İslam coğrafyasına barış ve huzur getirmesini dileyen Şahin, sözlerini şöyle tamamladı, "Ramazan Bayramının, aynı zamanda adalet, özgürlük, şefkat ve merhamet getirmesini diliyorum. İslam dünyasında, Filistin'de, Gazze'de, insanlığın ilk kıblegahı Mescid-i Aksa'da, Suriye'de dünyanın birçok yerinde kaybetmek üzere olduğumuz insanlık vicdanını harekete geçirmesini, yüreklerimize yeniden şefkat ve merhametle ısıtmasını diliyorum. Bütün İslam aleminin ve vatandaşlarımın mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Milletçe ortak yaşadığımız bu sevincin ve coşkunun yuvalarımızı, gönüllerimizi ısıtmasını temenni ediyorum." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şahin'in Bayram Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement