Başkan Savaş Onuruna Muhteşem Konser - Son Dakika
Güncel

Başkan Savaş Onuruna Muhteşem Konser

Antakya Kültür Merkezinde düzenlenen konsere HBB Başkan Vekili Serdar Güven, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman sivil toplu kuruluşları ve çok sayıda sanatsever katıldı.

20.12.2014 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aalen Antakya Kültür Derneği(AAKD) tarafından şehrimizdeki barış ve huzur ortamının sağlanmasında büyük emekleri olan Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman ve Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci onuruna muhteşem bir konser düzenlendi. Konser müzikseverlerden büyük ilgi gördü.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ilimizi temsilen uluslar arası bir toplantıya katılmak üzere il dışında bulunduğundan konsere katılamadı.

Antakya Defne Dostluk ve Barış Korosu seslendirdiği parçalarla Anadolu'nun her rengini izleyicilerle buluşturdu. Karadeniz'den Ege'ye kadar Anadolu'nun her renginin ezgilere döküldüğü konserde müzikseverler unutulmaz bir gece yaşadı. HBB Başkan vekili Serdar Güven konser sonunda yaptığı konuşmada AAKD Başkanı Mehmet Karasu'ya böylesi güzel bir koroyu şehrimize kazandırdığından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek başarılarının devamını diledi. HBB Başkan vekili Güven Koro şefi Nihat Harbelioğlu'na çiçek verdi, koro üyelerini emeklerinden dolayı tek tek kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman koronun performansının takdire değer olduğunu belirterek, kültür ve sanat alanında unutulmayacak projeler gerçekleştireceklerini ifade etti. Konser sonunda Başkan Yaman koro üyeleri ile bol bol sohbet etti, koro şefine çiçek verdi.

AAKD Başkanı Karasu yaptığı konuşmada "Bu konserimizi şehrimizde birlik ve beraberlik içerisinde huzur ortamının sağlanmasında büyük emekleri olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Antakya, Defne ilçe Belediye başkanlarımız onuruna düzenledik" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Savaş Onuruna Muhteşem Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement