Başkan Taşçı Atakum'u Devraldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Taşçı Atakum'u Devraldı

Başkan Taşçı Atakum\'u Devraldı

Atakum Belediye Başkanlığı görevi almak için yapılan devir teslim töreninde konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum'un önüne hilali de koyup, onu Türkiye'nin yıldızı yapmak için çalışacağız” dedi.

04.04.2014 18:10

Atakum Belediye Başkanlığı görevi almak için yapılan devir teslim töreninde konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum'un önüne hilali de koyup, onu Türkiye'nin yıldızı yapmak için çalışacağız" dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilk olarak belediye önünde yapılan devir teslim töreni öncesi Atakum İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. Daha sonra Atakum Belediyesi'ne geçen Başkan Taşçı, halkın ve partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Devir teslim töreninde ilk olarak konuşan eski Atakum belediye Başkanı Metin Burma, "Personellerimiz paylarına düşen ekmeğin peşindeler. Onlara saygı duyuyorum. Onlar olmasa başaramazdık. Lütfen onları incitmeyiniz. Onlar çalışkan ve dürüst insanlardır. Onları kollayınız. Ben çalışanları kardeşim saydım. Onlardan yalnızca dürüst ve çalışkan olmalarını istedim ve beraber başardık. Tüm çalışanlara hoş görülü olmanızı küçük ekmekleriyle oynamamanızı ummak isterim. Ben sizlere başarılar diliyorum" dedi.

TAŞÇI: "BİZ O YILDIZIN ÖNÜNE HİLALİ ÇAKIP TÜRKİYE'NİN YILDIZI YAPACAĞIZ"

Atakum'un yıldızının önüne hilal koyarak Türkiye'nin ay-yıldızı yapmak için çalışacaklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "En küçüğünüzden en büyüğünüze doyasıya teşekkür ediyorum. Sevgili eşime de özellikle teşekkür ediyorum. Her şeyin nasip kısmet olduğuna inanıyorum. Nasıl ki, geçen dönem Metin Bey başkanlığa seçildiyse, bu dönem de başkanlık bana nasip oldu. Tüm adaylar Atakum halkına hizmet için iyi niyetli duygularla ve projeleri ile yola çıktılar. Metin Burma, Atakum'u Karadeniz'in yıldızı yapma noktasında bize başarılar diledi. Kendisine canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah biz o yıldızın önüne hilali çakıp Türkiye'nin yıldızı yapacağız. Atakum, çevre illerden ve ilçelerden gelen insanlarla gökkuşağı gibidir. Ne mutlu bize ki 31 Mart sabahı o gökkuşağının altında bambaşka bir güneş doğmuştur. Devraldığımız hizmet bayrağını daha yüksek noktalara taşıma gayretinde olacağız. Atakumlularla birlikte ilçemizi geliştirmek için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz. Metin Başkan'a bundan sonraki hayatında uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum" diye konuştu.

KÖKTAŞ: "İSHAK BAŞKANI BUNDAN SONRA DA YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ"

Atakum'un kurulduğu günden bugüne kadar emeği geçenlere teşekkür eden AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Atakum'a kuruluşundan bugüne kadar hizmet etmiş bütün herkese teşekkür ediyorum. Bu bir hizmet, bayrak yarışıdır. Bu şimdi İshak kardeşimize nasip oldu. Onun projelerini hayata geçireceğine ve Metin Burma'dan aldığı bayrağı daha yükseğe taşıyacağına inanıyorum. Çok şükür ki, kazasız belasız bir seçim atlattık. Atakum'u bize kazandırdıkları için, AK Parti Atakum Teşkilatı'nı sandık gözlemcilerinden ilçe başkanına kadar bütün kademelerini tebrik ediyorum. İshak başkanı bundan sonra da yalnız bırakmayacak, projelerini hayata geçirme noktasında gerekli desteği ve katkıyı hep birlikte vereceğiz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından dualar edilerek belediye binasına girildi. Düzenlenen törene ayrıca AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, AK Parti ve CHP il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, eski ve yeni meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Taşçı Atakum'u Devraldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement