Başkan Taşçı'ya Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

Başkan Taşçı'ya Ziyaretler

Başkan Taşçı\'ya Ziyaretler

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya tebrik ziyaretleri sürüyor.

07.04.2014 15:55

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya tebrik ziyaretleri sürüyor.

Başkan Taşçı'nın son konukları ise Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, eski Milletvekili Musa Uzunkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Selahattin Yavuz ve kaymakamlık çalışanları oldu.

Halkın yoğun bir şekilde makamını ziyaret ederek kendisini tebrik etmesinden dolayı son derece memnun olduğunu dile getiren Atakum belediye başkanı İshak Taşçı, "Bizlere güvenen ve desteklerini esirgemeyen Atakumlulara sonsuz teşekkür ediyorum. Seçimler artık geride kaldı. Atakumlular ile el ele vererek çok güzel işler başaracağımıza, merkezden en yukarıdaki mahallemize kadar her yere eşit bir şekilde hizmet götürerek, hedeflerimiz doğrultusunda ilçemizi daha da geliştireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Başkan Taşçı'yı makamında ziyaret eden Kaymakam Bakoğlu, eski vekil Uzankaya, Müdür Aktaş, Müdür Yavuz, kaymakamlık çalışanları ile diğer ziyaretçiler ise, "Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Atakum'u daha da geliştireceğinize, güzel çalışmalara imza atacağınıza inanıyoruz" dediler. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Taşçı'ya Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement