Başkan Yağcı, CHP'de Yaşanan İstifayı Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Yağcı, CHP'de Yaşanan İstifayı Değerlendirdi

Başkan Yağcı, CHP\'de Yaşanan İstifayı Değerlendirdi

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Meclis Üyesi Ali Çakır’ın partisinden istifa ederek, bağımsız meclis üyesi olmasını değerlendirdi.

20.11.2015 16:57

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Meclis Üyesi Ali Çakır'ın partisinden istifa ederek, bağımsız meclis üyesi olmasını değerlendirdi.

Yağcı, CHP Meclis üyesinin partisinden istifa ettiği haberini aldıklarını söyledi. Bunun parti içi bir mesele olduğunu ifade eden Yağcı, şöyle konuştu:

"Buna ilişkin olarak bizim yorum yapmamız çok fazla doğru değil. Mutlaka kendi aralarında gelişen bir olay vardır. Biz Bilecik Belediye Meclisi olarak Belediye Başkanlığı olarak meclis üyelerimizle çalışmaya devam edeceğiz. Bu noktalarda biz düşünce olarak başkasının mutsuzluğundan mutlu olan bir grup değiliz. Biz kendi işimize bakıyoruz. Kendi çalışmalarımıza bakıyoruz. Eğer istifa eden arkadaş yarın bizimle çalışmak isterse o da partimizin yetkili organlarında değerlendirilir. Bizim tüm vatandaşlarımıza partimizin kapıları açık olduğu gibi bu görevi de yapan diğer parti görevlilerine de kapımız açık. Ama partimizde bu noktada bir şey olur mu? Olmaz mı? Onları bilemiyoruz tabi. Ben de bugün basının aracılığıyla böyle bir istifa olduğunu duydum. Okuduk, detayını da çok fazla bilmiyorum. Hayırlısı olsun diyelim." - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yağcı, CHP'de Yaşanan İstifayı Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement