Başkan Yağcı ve Tugay Komutanı Koç'tan Vali Elban'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Yağcı ve Tugay Komutanı Koç'tan Vali Elban'a Ziyaret

Başkan Yağcı ve Tugay Komutanı Koç\'tan Vali Elban\'a Ziyaret

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve 2. Jandarma Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, yeni göreve başlayan Vali Süleyman Elban’a ayrı ayrı ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

21.06.2016 10:34

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve 2. Jandarma Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, yeni göreve başlayan Vali Süleyman Elban'a ayrı ayrı 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

İçişleri Bakanlığı Valiler Kararnamesiyle Bilecik Valiliğine atanan Süleyman Elban'a 'hayırlı olsun' ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve 2. Jandarma Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç Bilecik Valisi Süleyman Elban'a makamında ziyaret etti. Vali Elban, ziyaretlerde asıl görevlerinin Bilecik'e hizmet etmek olduğunu, bunu da kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde yapacaklarını söyledi.

Öte yandan Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç'un ziyaretine, Jandarma Alay Eğitim Komutanı Albay Mehmet Yiğit ve Kurmay Başkan Albay Selahattin Mersin de iştirak etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yağcı ve Tugay Komutanı Koç'tan Vali Elban'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement