Başkan Yardımcısı Nilay Ayran'ın Mutlu Günü - Son Dakika
Yerel

Başkan Yardımcısı Nilay Ayran'ın Mutlu Günü

Başkan Yardımcısı Nilay Ayran\'ın Mutlu Günü

Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran’ın kardeşi Miray Sümer, Gebze Asayiş Şube Amiri Ozan Koç ile dünya evine girdi.

15.09.2014 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran'ın kardeşi Miray Sümer, Gebze Asayiş Şube Amiri Ozan Koç ile dünya evine girdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun kıydığı nikahın şahitliğini ise protokol üyeleri üstlendi.

Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran'ın kız kardeşi Miray Sümer, Gebze Asayiş Şube Amiri Ozan Koç ile hayatını birleştirdi. Şişe Tesisleri'nde düzenlenen düğün merasimine davetlilerin yanı sıra il ve ilçe protokolü de adeta akın etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun kıydığı nikaha Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Ali Okur, Mehmet Hilal Kaplan, AK Pati İl Başkanı Mahmut Civelek, İlçe Başkanı Cemaletin Kaflı, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, GTO Başkanı Nail Çiler, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, büyükşehir belediyesi daire başkanları, Gebze Belediyesi başkan yardımcıları Engin Güzel, Sadık Albayrak, Orhan Sipahioğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Protokol üyelerinin şahitlik ettiği nikahı kıyan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Nikah cüzdanını gelin hanıma takdim eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Öncelikle genç çiftlerimize mutluluklar diliyorum. Evlilik müh essinin başka tarafı da Sayın Başbakanımızın hep söylediği aynı zamanda ise Sayın Cumhurbaşkanımızın her noktada belirttiği gibi inşallah en az üç tane hayırlı evlatlar istiyoruz. Rabbim mesut bahtiyar kılsın" dedi.

Nikahın ardından ilk dansı yapan Miray ve Ozan Koç çifti düğün pastasını da birlikte kesti. Dakikalarca süren havai fişek gösterisinin ardından genç çift ve davetliler çalan müzikle gönüllerince eğlendi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yardımcısı Nilay Ayran'ın Mutlu Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement