Başkan Yavaş Esnaflarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Yavaş Esnaflarla Buluştu

Başkan Yavaş yaptığı konuşmada belediye hizmetlerinin yanı sıra turizmle gelişen ilçede esnafların payının büyük olduğunu vurguladı.

22.02.2017 17:28

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde ilçedeki esnafların gelişmesine yönelik çalışmalar yürüten ve gelişime açık her alan esnafa destek veren Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş Sındırgı Esnaf ve Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2017 yılı olağan kongresine katılarak esnafla buluştu.

Kongrede verilen bilgilerde Sındırgı Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifinin her zaman esnafın yanında olduğu ve büyüme kaydettiği vurgulandı.

Birlik ve beraberliğin devam ettiği müddetçe ilçenin daha emin adımlarla gelişeceğini vurgulayan başkan Yavaş"İlçemizde birçok proje hayata geçiriliyor. Emin adımlarla büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz. Bu çalışmalara elbette esnafımızın katkısı oldukça büyük. Esnafımız aynı zamanda yol gösterendir, eğitendir. Vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştıran, hizmet üreten ve onlara yön verendir. Esnafımız da hemen hemen ilçemizde turizm gelişmelerine ayak uydurmaya başladı. Yeni açılan işletmeler modern tarzda kalite ve hijyen şartlarına uygun olarak açıldığı gibi mevcut işletmeler de yenileniyor. Bir yıl içerisinde özellikle hizmet sektörü başta olmak üzere 180 e yakın yeni esnafımız oldu. Sındırgı kaybettiği değerleri arıyor. Bunun içinde turizmle bir ışık buldu ve eski canlılığına kavuşmak için adım adım büyüyor. Aynı zaman da ilçemizin bir diğer özelliği de transit sektörünü elinde bulunduran galericilerimiz. Türkiye genelinde ismini duyuran galericilerimiz sayesinde sanayimiz de ayakta duruyor. Birlikte ilçemizi zirveye taşıyacak, gelecek nesillerimize güzel bir miras bırakacağız. Siyaset yok bu işin içinde. Yapılan hiçbir hizmeti alıp götürmeyeceğiz. Bu ilçe hepimizin. Duyarlı esnafımıza teşekkür ediyorum. Kongrenin de hayırlara vesile olmasını diliyor, görevinde başkanıma ve yönetimine başarılar diliyorum." Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Yavaş Esnaflarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement