Başkan Yılmaz İftarı İlçelerde Açıyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Yılmaz İftarı İlçelerde Açıyor

Başkan Yılmaz İftarı İlçelerde Açıyor

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Ordu'ya ne söz verdiysek yerine getireceğiz.

29.06.2014 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Ordu'ya ne söz verdiysek yerine getireceğiz. Her ilçede hem iftar açıp, hem de ilçenin sorunlarıyla ilgili toplantılar yapacağız. Bazen bu toplantılarımız sahura kadar sürecek. Artık kaybedecek zamanımız yok" dedi.

İlk iftarını Korgan'da Merkez Caddesi'nde kurulan iftar masalarında yüzlerce vatandaşla aynı anda iftar açan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, Korgan'a ne söz verildiyse yerine getireceklerini söyledi. Türkiye'nin en fazla sıcak asfalt programı yapan üçüncü büyükşehir belediyesi olduklarını belirten Yılmaz, "Korgan'a 52'si sıcak olmak üzere 102 kilometre asfalt yol yapacağız. Korgan'da bir su arıtma tesisi var ama bu tesisimiz çalışmıyordu. Bu tesisimizin yenilenmesi lazımdı ve Korgan'a gelmeden önce OSKİ Genel Müdürlüğümüze talimat verdik ve tesisin onarılması için. Dedik ki, artık Korganlı vatandaşlarımız kirli ve bulanık suyla haşır neşir olmasın. Korganlı vatandaşlarımızın arıtma tesisini biran önce rehabilite edelim. Tesisin onarımı için ihalesini yaptık ve tahmin ediyorum Ağustos ayı sonunda ve Eylül ayı başında musluklarımızdan temiz su akacak. İnşallah gelecek nesillerimize güzel bir Ordu ve Korgan bırakacağız" dedi.

"GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN ADAY RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR"

Salı günü Ankara'ya gideceğini söyleyen Yılmaz, Ak Parti'nin gönlünden geçen Cumhurbaşkanı Adayının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirterek, "10 Ağustos 2014 tarihinde tüm vatandaşlar Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gidecek. Biz sağdan soldan toplama çatı adaylarıyla iş yapmayacağız. Bizlerin adayını Başbakan Salı günü bizleri çağırdığı toplantıda açıklayacak. Benim gönlümden geçen, Başbakanımızın Cumhurbaşkanlığı'na aday olmasıdır ve o zaman hepimiz gönülden mutlu oluruz. Bizlerin ve sizlerin desteklediği milletin içinden çıkmış adayımızı inşallah Recep Tayyip Erdoğan'ımızı açık ara farkla Korgan'da ve diğer ilçelerde birinci yapacağız. Ramazan ayının ilk gününde ilk iftarın mutluluğunu Korganlı vatandaşlarımızla yaşadık. Allah tüm herkesten razı olsun diyorum" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yılmaz İftarı İlçelerde Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement