Başkan Zolan, Öğretmenlerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Zolan, Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anafartalar Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Öğretmenler Günü etkinliğine katıldı.

24.11.2015 16:54

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anafartalar Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Öğretmenler Günü etkinliğine katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında Anafartalar Anadolu Lisesi'nde düzenlenen etkinliğe katıldı. Anafartalar Anadolu Lisesindeki etkinliklere Başkan Zolan'ın yanı sıra Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Anafartalar Anadolu Lisesi Müdürü Asım Gülhan, davetliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan etkinlikte bir konuşma yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, "Öğretmenlerimizle ilgili ne söylesek azdır. Ben tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Mesleklerin en kutsalı olan öğretmenliğe saygı ve sevgi çerçevesinde sahip çıkmak ve onların göstermiş olduğu yolu takip etmek gerekiyor" dedi.

Tüm öğrencilere başarılar dileyen Başkan Zolan, "Öğretmenlerinizin gayreti ile güzel işler başaracaksınız. Sizler de belli bir süre sonra burada öğretmen olarak bulunabilirsiniz. Ben hepinize iyi dersler diliyor ve öğretmenlerimizin de Öğretmenler Gününü kutluyorum" dedi. Konuşmaların ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a Anafartalar Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından okula yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Anafartalar Anadolu Lisesi öğrencisi Fatma Nur Menteş ve Ali Rıza Tutuk etkinlik kapsamında mini bir konser verdi. Başkan Zolan ise, öğretmenlere Öğretmenler Günü dolayısıyla hediye verdi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Zolan, Öğretmenlerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement