Başkanlar Hizmet İçin Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkanlar Hizmet İçin Buluştu

Başkanlar Hizmet İçin Buluştu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ı makamında konuk etti.

29.12.2016 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş'ı makamında konuk etti. Hizmet mesajları verilen ziyarette, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde devam eden yatırımları ve çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün makamına konuk oldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde devam eden projeleri ve yatırımlarının görüşüldüğü ziyarette konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Manisa'mızın 17 ilçesinde en iyi hizmetleri kazandırmanın çabası içerisindeyiz. Bu anlamda Selendi, Salihli ve Kula ilçemize de değer katacak hizmetlerimiz ve yatırımlarımız hızla devam ediyor. Tek amacımız Manisalı vatandaşlarımızın mutluluğu" ifadelerinde bulundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkanlar Hizmet İçin Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement