Başkent'te Pursaklar 75,5'le Rekor Kırdı - Son Dakika
Yerel

Başkent'te Pursaklar 75,5'le Rekor Kırdı

AK Parti, Ankara’da 7 Haziran seçimlerinde aldığı yüzde 41’lik oy oranını 1 Kasım’da yüzde 49’a yükseltti.

06.11.2015 09:34

AK Parti, Ankara'da 7 Haziran seçimlerinde aldığı yüzde 41'lik oy oranını 1 Kasım'da yüzde 49'a yükseltti.

1 Kasım Milletvekili Genel Seçimlerinde yüzde 75,5'le AK Parti'yi destekleyen Pursaklar, Ankara'daki metropol ilçeler içerisinde birinciliğini koruyarak rekor kırdı.

Başkent'teki metropol ilçelerde her seçimde birinci olan Pursaklar yine bir rekora imza atarak yüzde 75,5'le istikrardan yana olup AK Parti dedi. Pursaklar'da 7 Haziran seçimlerinde yüzde 66 oy alan AK Parti, 1 Kasım'da 9 puanlık artışla yüzde 75,5'e yükseldi. İlçedeki bu başarıyı ve seçim sonuçlarını değerlendiren Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin "Pursaklar her zaman AK Parti'nin yanında oldu. Her seçimde metropol ilçeler arasında birinci olduk. Hemşehrilerimiz bu seçimde istikrardan yana oldu" dedi.

ÇETİN: "PURSAKLAR BAŞKENT'TE YİNE REKOR KIRDI"

Çetin, 7 Haziran Genel Seçimlerine oranla Pursaklar'da AK Parti'nin oy oranında ciddi bir artış olduğunu belirtti. Çetin, seçim sonuçlarını şöyle değerlendirdi: "Pursaklar 1 Kasım seçimlerinde başkentimizdeki metropol ilçeler arasında yine birinci oldu. Teşkilatımızla milletvekili adaylarımızla büyük bir uyum içinde canla başla çalıştık. Yeniden tek başına iktidar olacağımıza inandık. Daha 8 Haziran sabahı 'Tekrar seçim yapılması halinde bu işi başaracağız ve en güçlü desteği Pursaklar olarak vereceğiz' dedik. Hamdolsun bunu başardık. Milletimiz istikrardan yana oldu. Kıymetli hemşehrilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Seçim sonuçları ülkemize ve milletimize hayırlı olsun."

"BÜYÜK BİR UYUM İÇİNDE ÇALIŞTIK"

AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu da yaptığı değerlendirmede, Pursaklar'da yüzde 9'luk oy artışı ile metropol ilçeler arasında birinci olduklarını ve 7 Haziran'dan sonra 10 bin oy artırdıklarını söyledi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Pursaklar'da yaptığı konuşmaya atıf yapan Kabasakaloğlu, şunları söyledi: "Pursaklar her zaman milli iradenin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun yanındadır. 1 Kasım'da elde ettiğimiz yüzde 75,5'lik sonuç bunun en büyük göstergesidir. 1 Kasım akşamı Sayın Başbakanımız Pursaklar'da yaptığı konuşmada 'Pursaklar her zaman bizim yanımızda oldu. İyi günümüzde, zor günümüzde önce Pursaklar yanımızda oldu. Allah Pursaklar'dan razı olsun' sözleriyle bizi onore etti. Bizden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Beye, İl Başkanımız Nedim Beye, her zaman yanımızda olan Selçuk Başkanımıza, teşkilatımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkent'te Pursaklar 75,5'le Rekor Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement