Batman - 29 Yıl Sonra İtiraf Etti: Kocamı, Çocuklarım Öldürüp Evin Bahçesine Gömdü - Son Dakika
Güncel

Batman - 29 Yıl Sonra İtiraf Etti: Kocamı, Çocuklarım Öldürüp Evin Bahçesine Gömdü

Batman - 29 Yıl Sonra İtiraf Etti: Kocamı, Çocuklarım Öldürüp Evin Bahçesine Gömdü

29 yıl sonra itiraf etti: Kocamı, çocuklarım öldürüp evin bahçesine gömdüBatman'da 1987 yılından bu yana haber alınamayan Mehmet Polent'in eşi bugün polise başvurarak, eşini çocuklarının öldürdüğünü ve evlerinin bahçesine gömdüğünü söyledi.

26.07.2016 18:04

29 yıl sonra itiraf etti: Kocamı, çocuklarım öldürüp evin bahçesine gömdü

Batman'da 1987 yılından bu yana haber alınamayan Mehmet Polent'in eşi bugün polise başvurarak, eşini çocuklarının öldürdüğünü ve evlerinin bahçesine gömdüğünü söyledi. Polisin bahçede yaptığı aramada Polent'in kemikleri bulundu.

Batman'ın Aydınlıkevler Mahallesi'nde 1987 yılında henüz belirlenemeyen bir sebeple aile bireyleri arasında tartışma sonunda çocukları tarafından öldürülen Mehmet Polent, evinin girişinde kazılan çukura gömüldü. Anne ve 6 çocuğu sözbirliği yaparak polise Mehmet Polent'in kaybolduğu yönünde başvuru yaptı. O günden beri kayıp olarak aranan Mehmet Polent'in kaybolmadığı ve çocukları tarafından öldürüldükten sonra evlerinin girişinde açılan çukura gömüldüğü ortaya çıktı.

Yıllardır aile sırrını saklayan ve adı açıklanmayan 6 çocuk annesi kadın, polis karakoluna giderek vicdan azabı çektiğini ve 29 yıl önce yaşanan cinayeti detaylarıyla anlattı. Polisin talebi üzerine kadının gösterdiği yerde, belediye ekiplerinin kazma kürekle yaptığı kazıda sonuç alınamadı. Sabah saatlerinde başlanan ve akşam saatlerine kadar devam eden kazıda, kazma-kürekle sonuç alınamayınca bu kez hilti adı verilen matkaplarla kazı yapıldı. Evin girişindeki dar koridorda yapılan 2 metrelik kazı sonrasında Mehmet Polent'e ait olduğu belirtilen kemikler bulundu.

Polis olay yeri inceleme ekipleri, gömülü kemikleri alarak, incelenmek üzere Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.

Mehmet Polent'in kemiklerinin ambulansa taşınması sırasında bazı çocukları ile yakınları sinir krizleri geçirdi. Polis, 29 yıl önce yaşanan cinayetle ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Batman - 29 Yıl Sonra İtiraf Etti: Kocamı, Çocuklarım Öldürüp Evin Bahçesine Gömdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement