Batman Belediyespor Kadın Takımı Grup Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Spor

Batman Belediyespor Kadın Takımı Grup Şampiyonu Oldu

Batman Belediyespor Kadın Takımı Grup Şampiyonu Oldu

1955 Batman Belediye Spor Yıldız Kadın Futbol takımı grup şampiyonu oldu.

30.07.2016 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediyespor grup lideri oldu

Diyarbakır'da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında 1955 Belediye Spor Yıldız Kadın Futbol takımı grup şampiyonu oldu.

Türkiye Şampiyonasına katılan 1955 Belediye Spor Yıldız Kadın Futbol ekibi grubunu birincilik ile tamamlayarak şampiyon oldu.

Grubunda Hakkarigücü, Diyarbekir Spor, Siirt Hasbey Spor ve Ergani İmam Hatip Anadolu Spor takımları ile karşılaşan 1955 Belediye Spor Yıldız Kadın Futbol Takımı ilk maçta Hakkâri Gücü ile 2-2 berabere kalırken Diyarbekir Spor'u 12-0, Siirt Hasbey Spor'u 7-0, Ergani İmam Hatip'i 5-0 ve son maçta yine Hakkarigücü Spor'u 5-3 yenerek grubu birincilik ile bitirdi.

'KADININ RENGİ SAHALARDA OLACAK'

Alınan başarılı sonuçlara ilişkin bir açıklama yapan Batman Belediyesi Eş Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda 1955 Belediye Spor Eş Başkanı Semra Güneş, ''Biz bu alanda kadın bilinciyle var olmaya ve başarılarımızı her alanda olduğu gibi futbol alanında göstermeye devam edeceğiz. Bu alanda henüz istediğimiz başarıları elde etmemiş olabiliriz ancak kadının renginin sahalarda olması bunu başaracağımızın en büyük kanıtıdır. Kadın olarak her zaman bu futbol alanında ikinci plana itilmek istenmemiz bizim bu alanda daha çok çalışmamız gerektiğini göz önüne seriyor. Kadın futbol takımımız başarılarına başarı ekleyerek ilerlemeye devam ediyor ve biz de onların daha iyi işler yapacağından eminiz. Biz kadınlarımızın başarılı olacağına inanıyor ve onlara güveniyoruz. Kadının rengi sahalarda olmaya devam edecek'' dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Batman Belediyespor Kadın Takımı Grup Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement