Batman-Midyat Arası Yol Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Batman-Midyat Arası Yol Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor

Batman-Midyat Arası Yol Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor

Batman Merkez, Habizbini Köyleri, Kayapınar Beldesi, Midyat ve Mardin'e kadar uzanan yol güzergâhı, bölgeye hayat verecek.

10.04.2014 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DAĞLAR AŞILIP YOL YAPILIYOR
Batman ile Midyat ilçesine kadar ulaşımı rahatlatacak ve kısaltacak yol çalışmaları tüm yoğunluğuyla devam ediyor. Kantar Köprüsü sonrası 18 bin 100 Metrelik yol yapım çalışmalarını üstelenen Yüklenici firma Şefi Mehmet Gülen, "Dağları aşıp zor ve engebeli yerlerden devasa bir yolu halkın hizmetine sunacağız" dedi.
YÜZLERCE KÖY VE YERLEŞİM BİRİMLERİ BU YOL İLE HAYAT BULACAK
Önceki gün Kantar bağlantı yolunda hummalı bir çalışma göze çarptı. Batman Merkez, Habizbini Köyleri, Kayapınar Beldesi, Midyat ve Mardin'e kadar uzanan yol güzergâhı, bölgeye hayat verecek. Kantar Köprüsü sonrası yol yapım çalışmalarını üstlenen yüklenici firmanın Şantiye Şefi Mehmet Gülen, yolun genişliğinin 8-10 metre olması gerektiğini ancak köylülerin ve Özel İdarenin talepleri doğrultusunda yolun 12-15 arası genişletildiğini ifade etti.
TEKNİK ŞARTLAR NEDENİYLE YOLUN 3-4 YERİNDE KOD DÜŞÜRÜLECEK
Gercüş'ün coğrafik ve engebeli doğa şartları nedeniyle yolun 3-4 yerinde kodun düşürüleceğini ifade eden Gülen, "Teknik ve ekonomik şartlar zorlanarak virajlı ve yüksek rampalı tüm yollar standartlara uygun hale getirilip son aşamada en kaliteli asfalt ile buluşacak" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman-Midyat Arası Yol Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement