Batmanda Asker Ve Polis'ten Yoğun Güvenlik Önlemi - Son Dakika
Yerel

Batmanda Asker Ve Polis'ten Yoğun Güvenlik Önlemi

Batmanda Asker Ve Polis\'ten Yoğun Güvenlik Önlemi

Bölgede devam eden olaylar nedeniyle Batman kent merkezi ve kırsalında güvenlik önlemleri arttırıldı.

19.08.2015 08:39

Kırsalda operasyon

Batman Jandarma Bölge Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı askeri birlikler, Sason ve Kozluk sınırında operasyon başlattı.

Bir haftadır çatışmaların yaşandığı Silvan, Kulp ve Lice ilçelerinde askeri operasyonlar artarken, Batman il sınırındaki bazı kritik yerler gözlem altına alındı.

Batmana sınır olan komşu ilçelerin kırsal kesimleri güvenlik bölge ilan edilirken, Sason ile Kulp ilçeleri arasındaki bölgede askeri birlikler tarafından alınan önlemler arttırıldı.

SİLVAN'DA YARALANAN ŞAHISLAR BATMANA GETİRİLDİ

Sokağa çıkma yasağının ilan edildiği ve sokak çatışmalarının yaşandığı Silvan ilçesinde, çıkan çatışmada yaralanan ve arada kalan bazı vatandaşların Batmandaki hastanelere kaldırıldıkları belirtildi.

ŞEHİR MERKEZİNDE DE ÖNLEMLER EN ÜST SEVİYEDE

İlimiz kırsalında askeri birlikler güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkarırken, merkezde de emniyet birimlerinin teyakkuz hali devam ediyor.

Kentin giriş ve çıkışlarında önlemlerini arttıran polis ekipleri, önemli kavşak ve güzergahlarda da devriyeleri sıklaştırdı.

Şüphe üzerine bazı kişiler kısa süreliliğine gözaltına alınırken, bölgedeki olayların Batmana sıçramasından endişe ediliyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmanda Asker Ve Polis'ten Yoğun Güvenlik Önlemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement