Bayburt Nevşehir'deki Üçüncü Hazırlık Maçını da Kazandı - Son Dakika
Yerel

Bayburt Nevşehir'deki Üçüncü Hazırlık Maçını da Kazandı

Bayburt Nevşehir\'deki Üçüncü Hazırlık Maçını da Kazandı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor, üçüncü etap Hazırlık kampını Yaptığı Nevşehir-Avanostaki kamp çalışmalarını güce dayalı ve taktiksel çalışmalar ile sürdürüyor.

22.08.2014 10:54  Güncelleme: 11:20

TFF 3 Lig 3 Grupta mücadele etmeye hazırlanan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor, üçüncü etap Hazırlık kampını Yaptığı Nevşehir-Avanostaki kamp çalışmalarını güce dayalı ve taktiksel çalışmalar ile sürdürüyor.

Kamp çalışmalarında İlk Maçını aynı Grupta mücadele edeceğimiz Van Belediye Spor 'u 4 -0 gibi net bir skorla yenen Bayburt ekibi ikinci maçını Spor Toto 2 ligde mücadele eden Kahramanmaraş Spor ile yapmış ve maçtan 3-1 galip ayrılmıştı.

Bayburt ekibi bugün Avanos İlçe Stadyumunda 3 Lig 3 Gurupta mücadele edeceği Kayseri Şeker Spor ile karşılaştı. Kıran kırana geçen mücadele de tam bir puan mücadelesi oyunu sergilenirken 70 dakika da Adnan'ın rakip ceza alanı içerisinde defans elemanlarının arasından kaptığı topu filelerle buluşturması ile 1-0 öne geçen Bayburt takımı rakip Kayseri Şeker Sporlu futbolculara gol imkanı tanımayarak maçtan 1-0 galip ayrıldılar.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü As Başkanı Hakan Kobal kampın çok verimli geçtiğini belirterek; "Eski ve yeni futbolcuların kaynaşması ve ligin başlamasına az bir süre kalmışken takım seviyesine ulaşamayan bazı sporcularımızla yollarımızı ayırırken yeni bazı futbolcularla da anlaşma sağladık.

Bugün yine iki idman yapıp Cumartesi günü son hazırlık maçımızı oynadıktan sonra sporcularımıza Salı günü Bayburt'ta olmaları kaydıyla izin vereceğiz. Maç haftası ise Bayburt'ta tekrar çalışmalarımıza başlayıp ilk maçımıza hazır halde çıkarak lige galibiyetle başlayıp bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza ve Bayburtluları sevindireceğiz." Dedi. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayburt Nevşehir'deki Üçüncü Hazırlık Maçını da Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement