Bayırköy'de İkinci Kez Seçilen Yaman, Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Bayırköy'de İkinci Kez Seçilen Yaman, Görevine Başladı

Bayırköy\'de İkinci Kez Seçilen Yaman, Görevine Başladı

Bilecik'in Bayırköy beldesi ikinci kez başkanlığa seçilen AK Parti'li Belediye Başkanı Mustafa Yaman, mazbatasını alarak göreve başladı.

04.04.2014 20:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bayırköy beldesi ikinci kez başkanlığa seçilen AK Parti'li Belediye Başkanı Mustafa Yaman, mazbatasını alarak göreve başladı.

Yaman, Bayırköy tarihinde 2 kez üst üste Belediye Başkanı seçilerek bir ilki başardı.

Beldede yüzde 52 oranında oy alarak Bilecik İl birincisi de Başkan Yaman, Cuma namazı sonrası Belediye Başkanlığı önünde halkına pilav ikram etti.

Seçim sürecinde sıkıntılı gürler geçirdiklerini belirten Yaman, "30 Mart seçimleri geldi geçti. Biraz sıkıntılar çektik ama 30 Mart akşamı her zaman söylediğimizi yaptık ve bugün karşınıza o duygu düşünceler ile başkan olarak çıktık. Rozetimizi çıkardık, AK Parti adayı idik biz burada. Seçimleri de Rabbim bize nasip etti kazandık ve rozetimizi çıkardık. Bundan sonra Bayırköy'de yaşayan halkımızın Belediye Başkanı olarak görevimizi sürdüreceğim bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı da, Bayırköy halkı ile olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Yağcı, "Değerli kardeşim Mustafa Yaman Bayırköy'de bir ilki gerçekleştirdi. İlk defa üst üste 2'inci dönem hizmet etme şansı bulması ile öncelikle bu başarısı sebebi ile teşkilatımızı ve kendisiniz canı gönülden kutluyorum" diye konuştu.

Etkinliğe AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.(CKT-EFE) - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayırköy'de İkinci Kez Seçilen Yaman, Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement