Bayrak Yürüyüşüne Katılanlardan Kahvede Oturanlara Tepki - Son Dakika
Güncel

Bayrak Yürüyüşüne Katılanlardan Kahvede Oturanlara Tepki

Bayrak Yürüyüşüne Katılanlardan Kahvede Oturanlara Tepki

Zonguldak’ta bayrağa saygı yürüyüşü düzenlendi.

11.10.2014 19:01

Zonguldak'ta bayrağa saygı yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe katılım az olunca vatandaşlar kahvede oturanlara tepki gösterdi.

Zonguldak'ın Kilimli ilçesi Çatalağzı Beldesinde bir grup vatandaş tarafından bayrağa saygı yürüyüşü düzenledi. Yaşanan olaylara tepki gösteren 15 kişilik grup yürüyüşte 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' sloganları atıldı. Slogan atan vatandaşlar, yürüyüşe katılmayan vatandaşlara, 'Nerde bu Çatalağzı halkı. Oturun kahvelerde' şeklinde tepki gösterdi.

Yürüyüşün ardından İstiklal Marşı okundu. Grup adına konuşma yapan Şahin Kayış yaşanan olaylara tepki göstererek, " Suriye'nin Kobani bölgesindeki olayları bahane edip Atatürk'ün büstlerini yıkan yakmaya çalışan, bayrağımızı yakan bize göre vatan haini olan insanları protesto etmek için topladık. Gelen herkese teşekkür ediyorum. Ülkemizde yüz yıllardan beri Türk, Kürt, Çerkez hep beraber yaşadık. Bu ülkeyi beraber kurtardık. Bizim kesinlikle Kürt kardeşlerimizle sıkıntımız yok. Bu olayları yapan insanları bireysel olarak nitelendiriyoruz. Türkiye'nin kurucusu Atatürk'e ve bayrağımıza yapılan her saldırı herkese yapılmıştır. Bütün halkımızdan aynı tepkiyi vermesini bekliyorum" dedi.

Grup daha sonra olaysız şekilde dağıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bayrak Yürüyüşüne Katılanlardan Kahvede Oturanlara Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement