Bayrakları Çocuklara İndirtiyorlar - Son Dakika
Güncel

Bayrakları Çocuklara İndirtiyorlar

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bir anaokulun bahçesindeki bayrağı indiren iki kişi yakalandı.

29.08.2014 17:06

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bir anaokulun bahçesindeki bayrağı indiren iki kişi yakalandı. Yakalananlardan birinin küçük yaşta bulunduğu bildirildi.

TSK'nın internet sitesinde, yaşanan son terör olayları ve bunlara verilen karşılıklarla ilgili açıklama yapıldı. 26 ağustos gecesi Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi Bahçelievler Mahallesi Pamuk Anaokulunun bahçesindeki, bayrak direğinde asılı bulunan Türk Bayrağını indiren, iki kişinin yakalandığı bildirildi. Yakalananlardan birinin ise küçük yaşta olduğu belirtildi.

28 Ağustos Perşembe günü ise Bölücü Terör Örgütü mensubu üç terörist tarafından, Erzurum'un Hınıs ilçesi Ortaköy Mahallesi mülki sınırları içerisinde, yapımı devam eden Başköy sulama baraj şantiye alanında çalışan bir kamyon yakıldı. Ayrıca teröristler tarafından, şantiyede çalışan personel,"baraj inşaatını durdurun" şeklinde tehdit edildi. Hınıs Cumhuriyet Savcısının talimatıyla adli tahkikata başlandı.

Aynı gün sabah ise Bölücü Terör Örgütü mensubu bir terörist, Hakkâri'de bir karakola silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Bayrakları Çocuklara İndirtiyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement