Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Açıklaması

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Açıklaması

Bayraklı Belediye Başkanı ve yeni dönemde de CHP'nin Bayraklı Belediye Başkan Adayı Hasan Karabağ, yerel seçime az zaman kala Cengizhan ve Refik Şevket İnce Mahallerini gezdi.

22.03.2014 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediye Başkanı ve yeni dönemde de CHP'nin Bayraklı Belediye Başkan Adayı Hasan Karabağ, yerel seçime az zaman kala Cengizhan ve Refik Şevket İnce Mahallerini gezdi. Vatandaşların "Bayraklı, Hasan'dır Hasan kalacak" tezahüratlarına karşılık veren başkan Karabağ, "Bayraklı halkındır, halkın kalacak" dedi.

CHP Parti Meclisi Üyesi Berrin Delikçi, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve beraberindeki kalabalık partili grubu ile birlikte Bayraklı'nın 23 mahallesini gezerek, tek tek esnafı ziyaret eden, vatandaşlarla sohbet eden, sorunlarını dinleyen, muhtar adaylarına başarılar dileyip, diğer siyasi partilerin seçim bürolarına girerek selam veren Karabağ, vatandaşların ilgisi ve desteği ile karşılanıyor. Her platformda Bayraklı'nın çıkarları için savaşmaya hazır olduğunu ifade eden Karabağ, içinde halkın menfaatinin olmadığı hiçbir projede yer almayacağını dile getirdi.

"SANDIKTAN MÜTEAHHİTLER DEĞİL, HALK ÇIKACAK"

İlçenin en büyük sorunu olan kentsel dönüşümde vatandaşların yüreklerine su serpen Karabağ, "Size gelenlere sorun bakalım, vaat ettikleri evleri nereden vereceklermiş. Bir müteahhit yetmedi ikinciyi gönderdiler ancak seçimde sandıktan müteahhitler değil, halk çıkacak. Sizlerin yararına olmayan hiçbir projede olmadım, olmayacağım. Kimle gerekirse kavga da ederim. Ben burada büyüdüm, buranın çilesini çekmiş insanlardan biri olarak bu rantı kimselere yedirmeyeceğiz. Bu dönüşümden ya halk faydalanacak ya da bu dönüşüm olmayacak, başka şekillerde çözüm yoluna gideceğiz. Çoğunluğun onay vermediği projeye ben de onay vermem ve sizinle birlikte de ne gerekiyorsa onu yaparım. Biz kara paralarını ayakkabı kutularında taşıyanlardan değil, gecekondu hayatında büyümüş, "Bayraklı'nın cefasını çekmiş biri olarak, sefasını sürmek de yine burada yaşayan vatandaşlarımızın hakkıdır" diyenlerdeniz. Bunu hep birlikte başaracağız" diye konuştu. Seçim bürolarının da açılışlarını yapan Karabağ, tezahüratlarla esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi, sokaklardaki vatandaşlarla, çocuklarla sohbet edip sorunları sıkıntıları dinleyip, öneriler aldı, çözümler sundu.

GECE GÜNDÜZ MESAİ

Seçim çalışmalarını gece gündüz aralıksız sürdüren Karabağ akşam saatlerinde de boş durmadı. Bu çerçevede akşam ziyaretleri ise Postacılar Mahallesi'nde ev ziyareti ile başladı. Emine Köymen'in evine misafir olan Karabağ apartman sakinleriyle uzun süre sohbet etti. Karabağ'ın bir sonraki durağı ise Yamanlar Mahallesi'nde yaşayan Erzurum Bulgurlu köyü halkı oldu. Kalabalık vatandaş topluluğuna seslenen Karabağ, beş yıllık süre içinde yaptıkları projeleri ve bir sonraki dönemde yapacaklarını anlattı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement