Bayraklı Belediyesi 2'de 2 Yaptı - Son Dakika
Yerel

Bayraklı Belediyesi 2'de 2 Yaptı

Bayraklı Belediyesi 2\'de 2 Yaptı

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi ekiplerinden Bayraklı Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni konuk ettiği maçtan 69-54’lük skorla galip ayrıldı.

17.11.2015 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi ekiplerinden Bayraklı Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni konuk ettiği maçtan 69-54'lük skorla galip ayrıldı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da müsabakayı eşi Bahriye Karabağ ile birlikte izledi.

Bayraklı Belediyesi, Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi B Grubu'nun 2. hafta maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni konuk etti. Bayraklı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün olan kırmızı-beyazlı ekip, ilk periyodu 12-5, devreyi de 18–13 önde tamamladı.

Ev sahibi ekibin üstünlüğüyle devam eden mücadelenin 3. periyodu da 23-18'lik skorla geride kalırken, maçın son periyodunda Bayraklı Belediyesi, peş peşe attığı sayılarla İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni 69-54'lük skorla yendi. Bu galibiyetle birlikte Bayraklı Belediyesi, 2'de 2 yaparak yoluna devam etti.

Bayraklı Belediyesi'nin bu yıl ilk kez Bayanlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele ettiğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bayraklı'nın en büyük sorunu olan salon sorunu çözdük. Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu ilk kez resmi bir maça ev sahipliği yaptı. Şimdi başarılar elde etmek istiyoruz. Kızlarımız çok güzel bir oyun ortaya koydu. Yeni salonumuzda ilk maçımızda galibiyetle yolumuza devam etmemiz de bizleri mutlu etti. Sporu yaygınlaştırmak için tüm imkanları kullanmaya devam edeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı Belediyesi 2'de 2 Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement